Noutăți și comunicate

Alina Manole lanseaza videoclipul „Langa mine”

22 octombrie 2015
Alina Manole lanseaza videoclipul „Langa mine”
In cadrul a două concerte desfasurate in aceeasi zi, la interval de 30 de minute, si ambele sold-out, pe 26 septembrie Alina Manole a lansat, in premiera - doar pentru publicul spectator din Bucuresti - videoclipul piesei „Lângă mine”. Este un prim videoclip pentru una dintre piesele de pe albumul „Fericirea de Luni” – album lansat in 2014 și aflat din primavara la al doilea tiraj.

Incepand cu 1 octombrie, videoclipul poate fi vizionat de catre publicul larg pe youtube https://www.youtube.com/watch?v=WTspUoEvKtY



Despre alegerea piesei Langa Mine pentru o experienta vizuala, Alina Manole spune: "Cantecul acesta este cameleonic. L-am scris dintr-o rasuflare. Pare incarcat de o istorie dramatica, dar, la o a doua sau a treia ascultare iti dai seama ca vorbeste despre un echilibru si o impacare cu situatia. Aici, cel care pleaca e cel care pierde. Omul ramas nu are angoase, stiind ca a iubit frumos, doar ca nu pe cel mai potrivit om din lume. in definitiv, langa omul potrivit simti ca ai aripi. Langa oricare altul nici nu stii ca poti sa zbori."

Filmarea a fost facuta intr-o cladire abandonata din Bucuresti, iar cadrul a fost ales special pentru a ilustra starea de degradare a unor relatii. Autorii videoclipului, din punct de vedere tehnic, sunt Marius Tanef (imagine) și Tudor Olaru (montaj). Alina Manole este autorul conceptului vizual. Videoclipul a fost filmat cu lumina naturala, intr-una dintre singurele zile cu ploaie din luna august, asteptata special pentru filmare. Efectele speciale, putine, au venit tot pe cai naturale...vantul e vant, printr-o fereastra fara geam :)



Mai multe detalii despre realizarea videoclipului pot fi aflate direct de la artista, accesand blogul ei personal: http://blog.alinamanole.ro/2015/10/am-lansat-videoclipul-piesei-langa-mine/

Urmatoarea aparitie scenica se va intampla pe data de 22 octombrie 2015, in Bucuresti, tot in sala Teatrelli, unde Alina Manole si Raul Kusak vor da glas unei povesti speciale, diferite de concertele standard. Este vorba despre spectacolul “Joia Pacatosilor” - o poveste muzicala in doua personaje, la limita intre teatru si muzica, in acelasi stil “terapeutic”, destinat spectatorilor exclusiv inteligenti (spectacolul nu se adreseaza persoanelor de peste 18 ani)

Alina Manole este o exceptie in sine de la reteta muzicala a artistilor de-acum. Nu canta despre Dragostea perfecta ci despre zonele tabu, povestite pe la colturi de Luna (patrata!), se plimba in voie prin vietile celor care o asculta si vindeca pe cat poate urmele iubirilor reale sau inchide in cutii amintiri cu amanti si relatii interzise, iar concertele din spatele usilor inchise sunt povestite din om in om, ca un secret magic.
Revenirea sa pe scena, dupa ani petrecuti in „regimuri corporatiste” a insemnat, in urma cu 9 ani, o redefinire de drum de viata. Poate si de aceea muzica ei este de esenta tare, concentrata, adanca. Prin cele 4 albume de pana acum (“Luna Patrata”, “Cu drag”, ”Dragoste in 3” si “Fericirea de Luni” - toate produse la casa ei de discuri) a definit un stil muzical cu amprenta puternica. Aparitiile live corespund perfect muncii de studio, cu un plus remarcabil de joaca, de contur, de personalitate, de farmec, pe care le are din plin.

http://facebook.com/AlinaManoleOficial


Evenimente recomandate

Top