Noutăți și comunicate

Alina Manole lansează primul ei album disponibil pe vinil

26 noiembrie 2020
Alina Manole lansează primul ei album disponibil pe vinil
Alina Manole, fata cu Luna Pătrată, lansează pe 10 decembrie 2020 un nou material discografic, pentru prima dată sub formă de VINIL!
În anul surprinzător 2020, Alina Manole și colegii ei de scenă Raul Kusak, Adi Tetrade și Dan Nicolau, s-au reunit în studio pentru un concert fără public. Ceea ce s-a vrut a fi inițial o întâlnire intimă muzicală s-a transformat într-un gând mai amplu și, cu ajutorul unui sprijin neașteptat, în primul VINIL din universul Lunii Pătrate. Titlul e simplu: Live Session 2020.

Piesele imprimate, cu excepția uneia singure, sunt hiturile clasice ale artistei care se vor auzi pentru prima dată așa cum sunt ele cântate live de ani buni: Luna Pătrată, Cutia Pandorei, Adevărul, Fix în seara asta, Căsătorie în stil italian etc. Vorbim de o mai mare lejeritate de expresie muzicală a tuturor celor de pe scenă, cu un plin de solo-uri și - pe alocuri - de cuvinte sau râsete. Excepția se numește "Să ne prefacem" și este o compoziție nouă, lucrată pentru prima dată în formulă extinsă în 2020.

Numărul exemplarelor imprimate este mic, făcând din VINILUL Alinei un produs rar, pentru colecționari și cunoscători, dar pentru ca surpriza ei muzicală să aibă o formă completă și să poată fi ascultată oriunde, VINILUL este însoțit de un cadou, CD-ul clasic. CD-ul nu va fi distribuit separat.

Lansarea oficială va avea loc pe 10 decembrie 2020, în mediul online, inclusiv pe pagina oficială facebook.com/AlinaManoleOficial. Până atunci, fanii Alinei Manole pot face precomenzi ale acestui pachet lunatic special, VINIL și CD, la adresa alina@alinamanole.ro unde artista va răspunde personal, fiecăruia în parte și apoi va semna și rezerva fiecare exemplar de colecție. Pachetele magice vor pleca spre destinații pe 11 decembrie 2020.
Pentru că cei dintâi colecționari merită încă un cadou, costul VINILULUI + CD va fi de 130 de lei (fără taxe de curier). Începând cu data de 10 decembrie, costul va fi de 180 de lei (de asemenea fără taxe).

Mai multe vești despre acest proiect frumos, special, elegant, așa cum este tot ceea ce face Alina Manole, vor apărea pe pagina de facebook și pe site-ul artistei.

Vă lăsăm cu câteva cuvinte scrise de Alina referitoare la concertul fără public care a stat la baza proiectului LIVE SESSION 2020:

Am cântat împreună cu prietenii mei cu emoții pe care nu le știusem până atunci, cu temeri, cu bucurie, cu poftă, pe alocuri cu lacrimi (cine oare?!). Am cântat pentru a umple unul dintre golurile lăsate de absența interacțiunii cu cei care ne ascultă. Am înregistrat întâlnirea pentru că trebuia să rămână cumva dovada unei energii la care nu știam, până în contextul dat, că avem acces. Am cântat cu bucuria muzicii și a muncii.
Atunci când vi se face dor de Luna Pătrată, sunt aici!
Plecăciune și Drag,Alina Manole


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top