Noutăți și comunicate

Alina Manole lanseaza colectia limitata 3 a.m.

7 noiembrie 2016
Alina Manole lanseaza colectia limitata 3 a.m.
"3 a.m." reprezintă o colecție limitată ce conține cele trei materiale discografice apărute până acum sub semnătura muzicală și de producție a Alinei Manole: "Luna Pătrată", "Dragoste în 3" și "Fericirea de Luni".

Produs de lux, cu o prezentare impecabilă, în care fiecare dintre cele trei cd-uri păstrează imaginea originală, "3 a.m." se adresează și colecționarilor și insomniacilor, celor din urmă întrucât titlul albumului nu reprezintă, printre altele, una dintre orele de nesomn ale Alinei.

Numărul de exemplare va fi foarte mic pentru ca senzația de răsfăț a pasionaților de muzică să fie completă. Cu siguranță, o parte dintre cei care vor cumpăra colecția aceasta o cunosc pe artistă de dinainte să scoată primul album, în 2009. La fel de sigur este însă că, cei care au descoperit-o după ce albumul "Luna Pătrată" nu a mai putut fi cumpărat în format fizic, se vor bucura să știe că acesta este, în sfârșit, disponibil din nou pe CD, alături de celelalte materiale discografice al căror număr de exemplare se numără pe degete chiar după reeditări.

"3 a.m. este un 3 CD Box pentru colecționari și insomniaci. Pentru colecționari întrucât trăim într-o lume digitală. Pentru insomniaci deoarece ideea mi-a venit într-una din multele mele nopți de nesomn când primeam întrebări despre reeditările albumelor mele, iar "ora" de pe copertă se ascunde în numărul de cd-uri din interior și în inițialele numelui meu. Colecția aceasta nu va fi disponibilă în rețele de distribuție, căci din nicio librărie nu poate pleca cu autograf. Sau poate că am eu un pitic și vreau să știu exact cine sunt oamenii pentru care jucăriile mele muzicale înseamnă atât de mult :) Nu am crezut că voi avea emoții văzând cele trei discuri cu cele 35 de cântece adunate la un loc. Bine, încă nu le-am văzut, materialul abia pleacă în fabrică și mai am de așteptat zile bune, dar macheta mi-a spus multe! :) În curând vom anunța cum se pot face comenzi pentru colecția de păcate...deși cred că vom lua și precomenzi pentru cine dorește să aibă prioritate la livrare. Sincer, credeam că singura lansare de anul acesta va rămâne cea a cărții pentru copii "Aventurile rățoiului Adalbert"...dar uite cum le așează Luna frumos pe toate!" - Alina Manole


Apariția oficială a colecției se preconizează a fi posibilă spre finalul lunii, o dată cu concertul din București al artistei, pe 27 noiembrie 2016, din Clubul Stuf. Cu acea dată vor începe și livrările colecției către cei care au făcut precomenzi (modalitățile vor fi anunțate în curând). Mai multe detalii vor fi anunțate în zilele următoare pe pagina oficială de facebook: http://www.facebook.com/AlinaManoleOficial și pe site-ul http://www.alinamanole.ro


Vă lăsăm acum cu un nou extras de pe albumul Fericirea de Luni (2014) - Unicorn!

https://www.youtube.com/watch?v=r5D86iQzwWY


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top