Noutăți și comunicate

Alina Manole lansează albumul Lucruri simple, la Teatrul Nottara

28 mai 2018
Alina Manole lansează albumul Lucruri simple, la Teatrul Nottara
Luni, 28 mai 2018, sunteţi aşteptaţi la Teatrul Nottara de la ora 19:00 la concertul de lansare Lucruri simple - Alina Manole.


Alina Manole - inventatoarea planetei muzicale Luna Pătrată, planetă ce adună laolaltă mii de spirite frumoase - lansează la finalul lunii Mai 2018 un nou album!

Din 2009 și până acum, Alina Manole a lansat 5 materiale discografice, fiecare în mai multe tiraje, însumând un univers singular în piața muzicală românească.
Luna Pătrată (2009), Cu drag (2009), Dragoste în 3 (2011), Fericirea de Luni (2014), 3 A.M. (colecție, 2016) sunt titlurile purtătoare de povești muzicale, compuse cu ironie, umor și adevăr, despre viața reală și tot ce se află în universul iubirii oficiale sau tabu.
Desigur, artista ar fi putut alege să cânte despre idealuri, îndrăgostire, iubire fără limite. Doza de realism și simțul umorului au transformat însă creațiile ei în produse aparte, unicat, așa cum sunt și păcătoșii care vin la concerte, mulți, frumoși, inteligenți, asumați.
Albumul din 2018 vine în aceeași linie de unicitate muzicală, cu câteva precizări pe care le face chiar Alina Manole:
În albumul acesta nou...nu se desparte nimeni. E o noutate, dar asta nu înseamnă că lucrurile sunt roz și pufoase. E vorba doar de o stare de echilibru relativ, în care multele întâmplări ale vieții sunt luate ceva mai ușor, fără drame profunde. Personajele noului album sunt diverse: femeia care visează în ploaie de dorul Lui, bețivul care îi cântă iubitei sub balcon, oamenii pentru care NU e panică să aibă încă o relație, bărbatul care așteaptă la miez de noapte telefonul Ei, amanții în ziua lor liberă, cuplul cu el poet neînțeles și ea minoră, cuplul cu ea aproape convinsă de un zburător... Apare și țigara, ca un leitmotiv al tuturor momentelor în care am scris aceste cântece sau al momentelor pe care le-am trăit pentru a ajunge să le scriu.
Albumul nou este o sumă de lucruri simple. De viață. Viața reală, nu cea din filme. Pentru că viața reală are mai multă MUZICĂ înăuntru decât orice început sau final al unei povești de dragoste.
Am spus cum se numește albumul?
Lucruri simple
Există acolo și un cântec care se numește la fel.

Lansarea albumului „Lucruri simple” al Alinei Manole va avea loc la Teatrul Nottara (Sala Horia Lovinescu) pe 28 mai 2018, la ora 19:00. Producția albumului și a evenimentului de lansare (eveniment, nu concert!) este tot marca Alina Manole, adică stă sub semnul eleganței și al imaginației dincolo de muzica în sine.

Bilete (online print-at-home, cu livrare prin curier sau achiziționate la infopoint MegaMall și Promenada Mall din București) prin ENTERTIX.RO si HMYTICKET.ro. Până la data de 31 martie, biletele au preț special de 65 de lei. După această dată, prețul unui bilet este 80 de lei. Nu există categorii de bilete, vizibilitatea fiind excelentă din orice punct al sălii de spectacole.
Detalii despre spectacolul de lansare, despre album și artiștii care au contribuit la realizarea acestui nou proiect Alina Manole vor fi publicate pe http://www.alinamanole.ro și pe contul de https://www.facebook.com/AlinaManoleOficial.
Sursa: Luna PR & Events


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top