Noutăți și comunicate

Alina Manole anunta un spectacol si debutul in FM

2 februarie 2016
Alina Manole anunta un spectacol si debutul in FM
Luna acaeasta se anunta o luna plina pentru artista Alina Manole. Cunoscuta drept vocea incomoda a povestilor de dragoste, cu muzica originala si plina de forta, autoare a 4 materiale discografice si, in curand oficial si intr-o editie tiparita de lux, a unei carti de povesti pentru copii, Alina Manole revine in eter in calitate de realizator de emisiune radio.

Incepand cu 2 februarie 2016, in fiecare marti, iubitorii de muzica folk au la dispozitie o intalnire de 2 ore cu artista, in cadrul emisiunii sale intitulata (cum altfel?!) “Luna Patrata”. Postul de radio care gazduieste planeta muzicala magica este SmartFM (107.3fm sau http://www.smartfm.ro) iar emisiunea va fi difuzata intre orele 20-22:00.

Pe 10 februarie 2016, o alta intalnire cu Alina Manole este posibila, de data aceasta o intalnire live muzicala, la spectacolul “Joia Pacatosilor” din Bucuresti. Spectacol (interzis minorilor) in doua personaje, “Joia Pacatosilor” - Alina Manole & Raul Kusak are meritul de a fi o terapie muzicala pentru oamenii inteligenti. Desi artista este cunoscuta mai ales pentru concertele sale “standard”, aceasta poveste coerenta, emotionala, aparte, a dobandit in ultimii 3 ani o semnificatie aparte pentru un public din ce in ce mai numeros. Spectacolul este unic prin structura si abordare: povestea vorbita are aceeasi semnificatie si intensitate pe care o are si mesajul muzical, iar imbinarea celor doua si dialogul intre voce si pian sunt impecabile.

De departe unul dintre cele mai interesante proiecte muzicale originale ale momentului, "Joia Pacatosilor" trebuie vazuta în orice zi ar saptamânii ar fi programata. Miercuri, 10 februarie, spectacolul va avea si caracter terapeutic... pre-Valentine'sDay! Locul "sedintei" - Sala Teatrelli, ora 19:00.
Ramaneti pe receptie, caci proiectele anului pentru Alina Manole nu se rezuma doar la atat! :) In plus, de curand, Librariile Carturesti si Emag gazduiesc din nou albumele artistei (dupa reimprospatarea tirajelor)!

http://www.alinamanole.ro
http://blog.alinamanole.ro/
http://facebook.com/AlinaManoleoficial



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top