Noutăți și comunicate

Alin Coiotu’ Dinca este invitat in concertul lui Mircea Vintila de la Hard Rock Cafe

4 octombrie 2017
Alin Coiotu’ Dinca este invitat in concertul lui Mircea Vintila de la Hard Rock Cafe
Vineri, 24 noiembrie 2017, Mircea Vintila revine la Hard Rock Cafe intr-un eveniment din care nu vor lipsi invitații si momentele surpriza. Primul nume confirmat este Alin Coiotu’ Dinca, solistul formatiei Trooper si DJ la Rock FM.Coiotu’ a spus: „Pentru mine rock-ul si folk-ul au mers mereu mana in mana. Am prins perioadele alea frumoase in care toate concertele rock erau deschise de artisti folk. Si, prin urmare, nu am putut sa stau departe nici de acest gen. Faptul ca acum voi avea ocazia... sansa...de a urca pe scena alaturi de Mircea Vintila inseamna enorm. Nu pot sa descriu in cuvinte. Am sa incerc sa explic prin muzica, pe scena din Hard Rock Cafe.”

Programul concertului Mircea Vintila & Brambura, devenit adevarat simbol al toamnei, va include cele mai cunoscute titluri lansate de indragitul cantautor. „Popa Nan”, „Hanul lui Manuc”, „Adio, deci pe curand”, „Peste rabdari”, dar si incantatoarele „Miruna” si „Musette” sunt numai cateva dintre motivele care va vor face sa zambiti, sa cantati si sa va bucurati de un show deosebit in compania cavalerulului rimelor cu talc.

Despre concertul din 24 noiembrie Mircea Vintila a declarat: „revin cu drag si cu toata inima la Hard Rock Cafe, o casa a muzicii unde mereu gasesc un public select, cald si entuziast. Va astept si de aceasta data la o seara de povesti puse pe note muzicale, cu si despre prieteni vechi.”

Mircea Vintila ii va avea alaturi, pe instrumentistii din trupa Brambura in acest spectacol ce marcheaza al cincilea an consecutiv in care cantautorul revine, in miez de noiembrie, pe scena din Hard Rock Cafe.

Pentru concertul din 24 noiembrie sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete.

Categoria VIP - 100 lei (loc la masa in fata scenei, intalnire cu artistul, poza si autograf)
Categoria 1 - 60 lei, cu loc la masa in fata scenei
Categoria 2 - 40 lei, cu loc la masa in sala
Categoria 3 - 25 de lei, loc in picioare

Biletele se gasesc pe iabilet.ro, bilete.ro si la Hard Rock Cafe.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top