Noutăți și comunicate

Alice Cooper si Joe Perry: “Stim unde locuiti” - vezi mesajul celor de la Hollywood Vampires

24 mai 2016
Alice Cooper si Joe Perry: “Stim unde locuiti” - vezi mesajul celor de la Hollywood Vampires
Au rămas mai puțin de 2 săptămâni până la unicul concert Hollywood Vampires din Europa de Est. În scurt timp, vom avea șansa de a-i vedea live pe scena de la Romexpo pe Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith), Matt Sorum (ex-Guns N’Roses) și Robert DeLeo (Stone Temple Pilots).

Până atunci, Alice Cooper, Joe Perry, Matt Sorum, Robert DeLeo, Tommy Henriksen (chitara) și Bruce Witkin (clape) au ținut să transmită două mesaje publicului din România pe care îl așteaptă în număr cât mai mare pe 6 iunie. Nici Johnny Depp nu a lipsit în totalitate, fiind prezent într-o formă…inedită.

Urmăriți mesajele artiștilor aici:

https://www.youtube.com/watch?v=Dlu5xhBLDQ0
https://www.youtube.com/watch?v=ddggvYUshso

Hollywood Vampires au ales doar 5 țări europene în care să concerteze anul acesta, printre care și România, țara noastra fiind și singura din zona est europeană.

Publicul va putea asculta pe lângă piesele proprii compuse de cei trei membri și incluse pe albumul “Hollywood Vampires”, lansat în 2015, și reinterpretări ale unor piese legendare aparținând unor artiști care nu se mai află printre noi, dintre care enumerăm The Who, The Doors, Motorhead, David Bowie și nu numai.
Hollywood Vampires vin în România în același an în care au impresionat oaspeții prezenți la gala Premiilor Grammy.

În deschidere, vom avea parte de un concert spectaculos din partea trupei Robin and the Backstabbers.

Totodată, reamintim publicului că Phoenix Entertainment, în parteneriat cu UBER, va garanta transportul în siguranță al fanilor prezenți la Hollywood Vampires. Toți cei care își vor deschide un cont UBER, folosind codul phoenixentertainment, vor putea merge spre concert sau se vor putea întoarce acasă, fără nicio grijă, beneficiind de o reducere de 25 de lei.

Biletele pentru concertul The Hollywood Vampires se pot achiziționa din rețeaua Eventim și online de pe http://www.eventim.ro, la mai multe categorii de preț, în funcție de poziționarea locurilor și au prețuri cuprinse între 169 lei și 459 lei.


Un eveniment organizat de Phoenix Entertainment și susținut de Rock FM și PRO Cinema.
Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top