Noutăți și comunicate

Alex Porro se alatura campaniei Tu esti Mos Craciun

14 decembrie 2010
Miercuri, 15 decembrie 2010, incepand cu ora 19:00 sunteti invitati in Cafeneaua Tete-a-Tete din Parcul Herastrau, in cadrul evenimentului Tu esti Mos Craciun.

Pretul unui bilet este de 5 lei.

Alex Porro, solistul vocal al formatiei BENETONE si artist folk, revine pe scena miercuri, 15 decembrie, la cafeneaua Tete-a-Tete, ca urmare a dorintei sale de a se alatura campaniei "Tu esti Mos Craciun", campanie umanitara organizata de Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti, avand ca beneficiari copiii de la sectia Imunodepresie a spitalului Matei Bals din Bucuresti.

O seara de folk de neuitat! Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti are placerea de a va invita miercuri, 15 decembrie 2010, incepand cu orele 19:00 la un concert folk ce va avea loc in cafenea Tete-a-Tete din Parcul Herastrau.

Intreaga echipa SSMB va asteapta pentru a petrece impreuna pe ritmuri de folk o sera de neuitat. Pentru ca distractia SSMaxima nu este unicul scop al acestui eveniment, incasarile obtinute din vanzarea biletelor vor fi folosite in scop caritabil: strangerea de fonduri pentru copii internati la sectia Imunodepresie copii a spitalului Matei Bals din Bucuresti.

Invitatul special al serii este nimeni altul decat Alex Porro, solist vocal al formatiei BENETONE si artist folk, care a decis sa sustina aceasta campanie. Alex va va canta si va va incanta miercuri seara la cafeneaua Tete-a-Tete, in scop umanitar. Si daca inca mai stai pe ganduri, poti vedea ce ratezi ascultandu-l pe Alex online la http://www.youtube.com/watch?v=lPX7A8sUb6c.

Pretul unui bilet este de 5 RON iar pentru rezervari asteptam telefonul tau la 0727 342 141. Nu uita! Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti si Alex Porro te asteapta miercuri seara la cafeneaua Tete-a-Tete pentru a demonstra ca "Tu esti Mos Craciun!". Fii Mos Craciun alaturi de noi pentru un copil care are nevoie de ajutorul tau!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă