Noutăți și comunicate

Alex Porro se alatura campaniei Tu esti Mos Craciun

14 decembrie 2010
Miercuri, 15 decembrie 2010, incepand cu ora 19:00 sunteti invitati in Cafeneaua Tete-a-Tete din Parcul Herastrau, in cadrul evenimentului Tu esti Mos Craciun.

Pretul unui bilet este de 5 lei.

Alex Porro, solistul vocal al formatiei BENETONE si artist folk, revine pe scena miercuri, 15 decembrie, la cafeneaua Tete-a-Tete, ca urmare a dorintei sale de a se alatura campaniei "Tu esti Mos Craciun", campanie umanitara organizata de Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti, avand ca beneficiari copiii de la sectia Imunodepresie a spitalului Matei Bals din Bucuresti.

O seara de folk de neuitat! Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti are placerea de a va invita miercuri, 15 decembrie 2010, incepand cu orele 19:00 la un concert folk ce va avea loc in cafenea Tete-a-Tete din Parcul Herastrau.

Intreaga echipa SSMB va asteapta pentru a petrece impreuna pe ritmuri de folk o sera de neuitat. Pentru ca distractia SSMaxima nu este unicul scop al acestui eveniment, incasarile obtinute din vanzarea biletelor vor fi folosite in scop caritabil: strangerea de fonduri pentru copii internati la sectia Imunodepresie copii a spitalului Matei Bals din Bucuresti.

Invitatul special al serii este nimeni altul decat Alex Porro, solist vocal al formatiei BENETONE si artist folk, care a decis sa sustina aceasta campanie. Alex va va canta si va va incanta miercuri seara la cafeneaua Tete-a-Tete, in scop umanitar. Si daca inca mai stai pe ganduri, poti vedea ce ratezi ascultandu-l pe Alex online la http://www.youtube.com/watch?v=lPX7A8sUb6c.

Pretul unui bilet este de 5 RON iar pentru rezervari asteptam telefonul tau la 0727 342 141. Nu uita! Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti si Alex Porro te asteapta miercuri seara la cafeneaua Tete-a-Tete pentru a demonstra ca "Tu esti Mos Craciun!". Fii Mos Craciun alaturi de noi pentru un copil care are nevoie de ajutorul tau!


Evenimente recomandate

Top