Noutăți și comunicate

Albumul TROOPER I va fi cantat integral la concertul aniversar din 2 noiembrie

29 octombrie 2012
Albumul TROOPER I va fi cantat integral la concertul aniversar din 2 noiembrie
TROOPER a anuntat ca va canta toate piesele de pe albumul "TROOPER I" in cadrul concertului de vineri, 2 noiembrie 2012 din Chaos Club, care marcheaza 10 ani de la lansarea indragitului material.


"Pregatim o seara rock'n'roll pe cinste, cu toate piesele de pe TROOPER I, dar si cu o adevarata incursiune prin toate celelalte materiale ale noastre. Vom fi pe scena peste 2 ore, " promite Coiotul.
  

"Daca atmosfera va fi cea pe care noi ne-o imaginam si pe care doar prietenii nostrii stiu sa o creeze, ne va fi tare greu sa plecam de pe scena, asa ca exista «pericolul» sa cantam chiar mai mult. Depinde doar de voi, cei care veti fi acolo." completeaza Balaurul (chitara).
  

Albumul TROOPER I reeditat va fi disponibil in cadrul concertului aniversar ce va marca si startul turneului national "Tari ca muntii". CD-ul apare in format digi-pack, tocmai pentru a oferi fanilor o forma de prezentare actualizata. Pe langa cele 10 piese, pe material se va gasi si un documentar in care este prezentata povestea TROOPER I. Materialul se va gasi  si la celelalte concerte din cadrul turneului.

In deschiderea concertului din Bucuresti va canta trupa WILDER, incepand cu ora 21.00, iar TROOPER va urca pe scena de la 21.50.
  

Intregul concert care va avea loc in Chaos Club va fi structurat in jurul sintagmei simbol "Tari ca muntii". Biletele sunt deja in vanzare, la pretul de 20 lei. Acestea sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe Biletoo.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top