Noutăți și comunicate

Albumul Orizont al trupei COMA va fi disponibil si pe vinil din decembrie

30 noiembrie 2016
Albumul Orizont al trupei COMA va fi disponibil si pe vinil din decembrie
Pe 26 noiembrie 2016, în cadrul unui concert- eveniment, desfășurat cu casa închisă, la Arenele Romane, COMA a lansat noul album intitulat Orizont.

După concert trupa a mulțumit fanilor prezenți la evenimentul de lansare și le-a dedicat noul material într-un post pe pagina oficială de Facebook: “MULÈšUMIM!!! Ați fost atât de mulți și atât de frumoși!!! Noaptea asta va rămâne cu noi forever! ORIZONT e al vostru de azi - vă mulțumim cu sufletele, a fost FANTASTIC!”

Mult-așteptatul album COMA, reunește deopotrivă piese cunoscute ("Cel mai frumos loc de pe pamânt", "Document", "Chip", "Vezi", "Un semn") și cinci piese noi, între care și proapăt lansatele "La hotar" și "Orizont", pe care formația le descrie ca fiind o împletire între sensibilitate și putere, între poetic și masculin, poli prezenți și în logo-ul trupei, în mod simbolic, prin pana și bâta care se întretaie.

“Este un album pe care și noi îl așteptăm de mult timp. Evenimentele din viața noastră au făcut să dureze atât de mult, dar ne bucurăm că imboldul pe care l-au dat oamenii din fața scenei din ultimii ani ne-a motivat să facem asta… este o poveste care continuă, merge mai departe. Povestea noastră de atâția ani cu bune și cu rele merge mai departe. Altfel văzut, orizontul este o linie de separație între înalt și adânc.” spune Dan Costea.

Coperta albumului a fost creată de către SADDO, artist ilustrator și muralist recunoscut atât pentru street art, zonă care l-a lansat, cât și pentru colaborări cu galerii din București, Viena, Berlin, Copenhaga, Stockholm, New York, Los Angeles, Montreal, Glasgow, Salvador.

Orizont spune povestea COMA și leaga toate emoțiile din acești ani într-un fir de basm, într-o unitate necesară și așteptată.

Orizont este disponibil în format fizic și digital, pentru streaming și download, pe toate platformele, la următorul link:

https://UMR.lnk.to/Coma-OrizontPR

Chiar înainte de Crăciun, pe 20 decembrie 2016, COMA va lansa ediția vinil a albumului Orizont care este disponibilă acum pentru pre-comandă pe http://www.GetMusic.ro/Orizont.

COMA înseamnă:
Cătălin Chelemen - voce
Dan Costea - voce/ chitară
Răzvan Rădulescu (DJ Hefe) - scratches/ samples/ keys
Sorin Petrescu - bass
Răzvan Albu - tobe
Matei Tibacu-Blendea - chitară

Mai multe pe:
https://www.youtube.com/user/comaofficial/videos
https://www.facebook.com/comaband/



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top