Noutăți și comunicate

Albume noi la Sleaszy Rider Records: Darzamat, Spider Kickers, Dying Passion, SnakeSkin God

22 noiembrie 2020
Albume noi la Sleaszy Rider Records: Darzamat, Spider Kickers, Dying Passion, SnakeSkin God

Casa de discuri greceasca Sleaszy Rider Records anunta planul de lansari pentru acest sfarsit de an!

SNAKESKIN GOD
- "Snakeskin God"


Vineri, 6 noiembrie 2020, a fost lansat pe CD albumul de debut al trupei grecesti de hard rock/heavy metal SNAKESKIN GOD ("SnakeSkin God") dar si "Undead", EP-ul trupei venezuelene de dark metal Infestus!
EP-ul Infestus poate fi gasit pe toate platformele digitale si pe bandcamp:
https://sleaszyrider.bandcamp.com/album/infestus-undead


DARZAMAT
Este cea mai nou achizitie a casei de discuri Sleaszy Rider! Polonezii de dark metal DARZAMAT au lansat (cu exceptia Japoniei, Mexicului, Rusiei si a Poloniei) noul album, "A Philosopher At The End Of The Universe", pe 18 noiembrie!
Lansarea se va face initial in format CD, ulterior fiind in pregatire alte editii: digibook, special box, LP, caseta si tricou!
Pe langa "A Philosopher...", cel de-al saselea album al formatiei, pe 15 decembrie 2020 se va relansa o editie aniversara a albumului "Transkarpatia".


DYING PASSION

O noua trupa semnata sunt veteranii doom/gothic DYING PASSION din Cehia, primul material urmand sa fie relansarea albumului "Secretly" initial aparut in 2000, acum intr-o varianta imbunatatita, cu un nou sunet masterizat si o coperta diferita.


HELL FREEZES OVER

Sleaszy Rider a semnat o trupa senzationala de thrash/speed metal din Japonia, HELL FREEZES OVER! Formatia va lansa albumul de debut, "Hellraiser", pe vinil!
Asteptati-va la o maniera old school, 80's heavy/speed, in directia Metallica (primele doua albume), Exodus, Enforcer, Venom, Megadeth si Judas Priest!
Data lansarii acestui material va fi comunicata ulterior.


BLACK JUJU

Trupa greceasca de doom/heavy/stoner, BLACK JUJU este o nou achizitie a Sleaszy Rider, primul material urmand a fi "Flower Purple, Garden Black". Trupa cuprinde fosti membri din Denial Price, Dorian Gray, etc. si e de origine din Larissa, Grecia, pana in 2011 activand sub numele In Vein. Sub denumirea Black Juju au deja un album si un EP.


IN BURIAL

O alta achizitie sunt grecii de black/death metal IN BURIAL, care va lansa in curand primulEP!
In Burial a pornit ca un side project al lui Kostas (Corax) Katoikos (Blossom Death, ex- Sorrowful Angels) cu intentia de a compune ceva proaspat, cu influente mult mai intunecate.
Trupa a fost formata impreuna cu sotia lui la voce, Ennea, el fiind la bas, chitara si voce, lor alaturandu-se chitaristul Mike (Dholos) Darlis, tobarul (Morker) Chariskos si chitaristul Apostolos (Vormir) Oroclos (Convicted).
Primul EP va fi inregistrat la Pentagram Studios, de George Emmanuel (Lucifer's Child, Yoth Iria, ex- Rotting Christ).


SPIDER KICKERS

Death/thrasherii SPIDER KICKERS inseamna una din cele mai vechi formatii din Grecia, daca luam in calcul ca au pornit la drum in 1986. Dificultatile din prezent nu au oprit formatia, din contra, ii vedem pregatind deja un nou material! Noul album e planificat sa iasa in 2021, an in care Spider Kickers va celebra 35 de ani de activitate!



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top