Noutăți și comunicate

Albume noi de la Napalm Death, Periphery si Toundra

29 ianuarie 2015
Arta reflectă viața. Vremurile extreme cer răspunsuri extreme. Linistea e de rahat. Zgomotul este întotdeauna răspunsul. Și da, Napalm Death continuă să fie una dintre putinele trupe de pe această planetă care să respecte toate aceste principii, și mai mult. Pentru ultimele trei decenii, numele lor a fost sinonim cu muzica grea dusa la extrem - muzica ce se confruntă, ce confundă și eviscereaza în egală măsură. Beneficiind de una dintre cele mai chinuitoare ilustrații de album din ultimele decenii, "Apex Predator - Easy Meat" ar putea fi statement-ul definitiv al celor de la Napalm Death, atat cu privire la starea lumii precum și la posibilitățile nelimitate ale muzicii extreme. La momentul actual nu există nici o altă formatie cu creierul și "ouale" necesare pentru a face muzică atat de originala, inteligenta dar si de-a dreptul terifianta. E 2015, lumea se duce dracului și avem nevoie de Napalm Death mai mult decât oricând.

1-Albume_noi_de_la_Napalm_Death_T9EdBnkkZU.jpg
Napalm Death: "Apex Predator - Easy Meat" - CD standard, CD Mediabook, black LP & Poster: http://smarturl.it/napalm-apex-getmusic





Tradițiile legendare ale rock-ului progresiv nu duc lipsa de critici. Detractorii spun ca genul este "lipsit de spirit". Ca ii lipsește emoția. Dar Periphery distruge această concepție greșită pe doua albume full-length "Alpha" si "Omega", cu melodii neconventionale. Instrumentația ce iti suceste mintea și stilul vocal variat acționează ca o invitatie catre aisbergul sonic ascuns in adancuri. Al treilea full-length Periphery, "Juggernaut", depaseste toate așteptările genului.

2-Albume_noi_de_la_Napalm_Death_aucPO4gUL.jpg

Periphery: "Juggernaut: Alpha/Omega" - Cd special edition, 2LP: http://smarturl.it/periphery-jugg-getm






Toundra este o trupa de rock experimental din Madrid, care a devenit una dintre formatiile de rock cele mai incitante din Spania, capabile sa umple pana la refuz sali din orașe precum Madrid, Barcelona și Santiago și sa impresioneze publicul la toate marile festivaluri din Spania. Muzica lor se conectează cu mai multe categorii de public, de la fani mai orientati catre metal pana la cei mai indie, si acesta a fost cheia succesului lor pana acum. Acum, trupa a lansa noul lor album "Iv" pe data de 26 ianuarie 2015, album înregistrat de către Carlos Santos și mixat și masterizat de catre Santi Garcia (Tokyo Sex Destruction, Standstill).

3-Albume_noi_de_la_Napalm_Death_vYUGZV4tyb.jpg

Toundra: "Iv" - Cd special edition Digipak, Gatefold black 2LP + Cd: http://smarturl.it/toundra-Iv-getmusic




Contact Universal Music Romania:
office@umusic.ro
http://www.facebook.com/umusicro
http://www.facebook.com/CenturyMediaRomania
http://www.umusic.ro


Evenimente recomandate

Top