Noutăți și comunicate

Albatross - cea mai nouă piesă Grimus este disponibilă pe Youtube cu un videoclip DIY

29 noiembrie 2018
Albatross - cea mai nouă piesă Grimus este disponibilă pe Youtube cu un videoclip DIY
Clujenii de la Grimus continuă promovarea celui mai nou album, "Unmanageable Species", cu o nouă piesă extrasă de pe acesta - "Albatross". Un single întunecat și introspectiv, "Albatross" aduce în prim-plan vocea chitaristului Vali Rauca și este descrisă de Bogdan Șerban de la Radio Guerrilla drept "un poem dark wave hipnotic".

Grimus - Albatross (official video)
https://youtu.be/NTqgzIaJvzU


"Unmanageable Species", cel mai nou album Grimus, este o colecție de nouă piese diverse, abordând genuri precum rock alternativ, synth pop sau new wave. Pe parcursul noilor cântece Grimus, instrumentațiile discrete se întrepătrund cu versurile melancolice contribuind la crearea unei atmosfere particulare pe întreg materialul. Albumul, lansat prin Universal Music România, este disponibil în format fizic (CD) în rețeaua librăriilor Cărturești și digital, pentru streaming/download pe toate platformele de distribuție aici: https://umr.lnk.to/unmanageablespecies.

Următorul concert Grimus va fi în format acustic și este programat pe 16 decembrie 2018 la Brașov în Deane’s Irish Pub.Grimus:
  • Bogdan Mezofi - voce
  • Valentin Rauca - chitară, voce
  • Cristian Csapo - chitară, voce
  • Lehel Kiss - clape
  • Titus Vadan - bass
  • Turi Gabor-Peter - tobe
https://facebook.com/grimusworld
https://instagram.com/grimusofficial


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top