Noutăți și comunicate

Akral Necrosis si Marchosias concerteaza in Hard Club din Cluj Napoca

17 mai 2018
Akral Necrosis si Marchosias concerteaza in Hard Club din Cluj Napoca

Joi, 17 mai 2018, Akral Necrosis revin la Cluj in Hard Club, pe traseul unui turneu-fulger prin trei dintre cele mai importante orase din tara, denumit Festering Spring Tour. Cu aceasta ocazie, Marchosias se alatura evenimentului si va completa line-up-ul serii. Biletele vor fi disponibile in seara concertului la intrarea in club.
Pretul unui bilet este de 20 de lei.

Trupa Akral Necrosis pregateste un setlist de 80 de minute in care vor fi incluse piese in premiera de pe viitorul album, anuntat sa intre in inregistrari anul acesta.

Dupa un an sabatic in privinta activitatii live, timp acordat pentru conceperea de material nou, Akral Necrosis se pregateste din nou de studio. La finele lui 2016, grupul a lansat al doilea album, intitulat "Underlight", prin Loud Rage Music, material primit cu satisfactie de fani si bine receptat de presa internationala datorita unui black metal taios si lipsit de menajamente, augmentat cu pasaje surprinzatoare pentru gen.

"Underlight", ultimul album Akral Necrosis, poate fi ascultat la acest link:

https://loudragemusic.bandcamp.com/album/akral-necrosis-underlight

Marchosias revin pe scena tot dupa o pauza, timp in care black-erii si-au reconfigurat line-up-ul. In 2018, Marchosias inseamna Mørke - voce (2011 - prezent), Csaki Romeo - bass (2010 - prezent),

Stefan (Blind) Gheltu - chitara (2015 - prezent), Adrian Petrisor - chitara (2016 - prezent), Luca Breaz - tobe (2018 - prezent). Trupa s-a infiintat in 2011 cu scopul de a livra un black metal experimental. La scurt timp dupa formare, Marchosias a lansat EP-ul "Above the Throne of God".

Reamintim ca in 2015, cele doua trupe au lansat un split prin intermediul casei de discuri LoudRageMusic, intitulat "(inter)SECTION".

Materialul poate fi ascultat partial la urmatorul link:

https://loudragemusic.bandcamp.com/album/akral-necrosis-marchosias-inter-section

Pagina eventului pe FB:

https://www.facebook.com/events/1809295829101572/



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top