Noutăți și comunicate

Akral Necrosis lanseaza un nou album in club Quantic

25 septembrie 2020
Akral Necrosis lanseaza un nou album in club Quantic
Akral Necrosis va lansa un nou album, vineri, 25 septembrie 2020, în Club Quantic din București. În deschidere vor cânta trupele Váthos si Rancorum.


Informații despre eveniment

Akral Necrosis se pregatesc sa lanseze cel de-al treilea album in cadrul unui concert special, singurul pe care trupa il va sustine in 2020. Evenimentul va avea loc in gradina de vara a clubului Quantic cu un numar limitat de participanti.

Pretul unui bilet este de 40 de lei, iar in ziua evenimentului va fi de 50 de lei. Bilete se pot achizitiona online.

Numarul biletelor este limitat si nu va fi suplimentat pentru a respecta toate normele de siguranta si preventie epidemiologica in vigoare.

Biletele se pun in vanzare doar online prin iabilet si nu se vor comercializa la locatie pentru a avea un acces cat mai rapid in zona de concert.

Rancorum delimiteaza un cvintet bucurestean cu inceputuri destul de vag definite in timp. Primele idei despre ce s-ar putea face au aparut prin 2014-2015, interval in care s-au stabilit cativa parametri si o anumita directie pentru death-metalul propus. Totul a prins contur in compozitiile ulterioare, o parte dintre ele fiind lansate in 2018 pe albumul de debut "The Vermin Shrine". Dupa un an 2020 presarat deja cu foarte multe concerte anulate, Rancorum se va face din nou auzit, asa cum s-a consacrat, cu un program de riffuri grele si foarte grele, prezentat de aceasta data intr-o noua formula a trupei.

https://www.youtube.com/watch?v=CW03aFXk81A

Formatia Váthos ia fiinta in Bucuresti la finele anului 2017. Componenta actuala este: Radu(voce), Alex(chitara), Ducu(chitara), Dany(bas), Gigi(tobe). Perioada de materializare a stilului muzical - cu elemente de post black atmosferic, melodic death metal cu diverse influente in sub-genurile muzicii extreme - da nastere unui amestec de melodiocitate si agresivitate, conturand sunetul propriu al grupului intr-un timp foarte scurt. Muzica creata capteaza rapid atentia ascultatorilor din underground-ul de metal extrem, iar intr-o perioada de doi ani aduce trupei numeroase concerte in palmares.

https://www.youtube.com/watch?v=LYnVV9tXPYg


Noul album Akral Necrosis are 10 piese, o durata de peste o ora si marcheaza revenirea trupei la un format conceptual. Materialul a fost inregistrat intr-o componenta cel putin interesanta, cu Krzysztof Klingbein, unul dintre cei mai agresivi tineri bateristi din Polonia.

Materialul va putea fi achizitionat in format fizic in ziua concertului, alaturi de merchandise oficial.

Concertul de lansare din 25 septembrie este primul in noua componenta a trupei, cu Philip Philipov in spatele tobei.

https://www.youtube.com/watch?v=NX3BZ91KJoc

Akral Necrosis a debutat in 2011 cu albumul "Pandemic Dominion", un album conceptual care, privit din contextul actual, poate fi considerat profetic. In 2016, blackerii au continuat asaltul muzical cu "Underlight", de data aceasta un material construit in jurul singurei certitudini a conditiei umane. Numele noului album va fi dezvaluit alaturi de artwork si tracklist in urmatoarea perioada.

Akral Necrosis Official FB: https://www.facebook.com/akralnecrosi



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top