Noutăți și comunicate

Akral Necrosis lanseaza albumul Pandemic Domination pe 27 aprilie in club Fabrica

3 aprilie 2012
Akral Necrosis lanseaza albumul Pandemic Domination pe 27 aprilie in club Fabrica
Formatia Akral Necrosis, un nume apreciat in peisajul black metal autohton, isi lanseaza primul album, "Pandemic Domination", in cadrul concertului Endstille din Bucuresti (27 aprilie), la care trupa are statutul de invitat special. 


"Pandemic Dominion" este un album conceptual, cu 8 piese, indelung asteptat de fanii black metalului, care ii urmaresc pe Akral Necrosis inca din 2006. Albumul cuprinde compozitiile Akral Necrosis din perioada 2006 - 2010, fiind bine ancorat in zona ce defineste stilistic trupa: black cu influente thrash si death. Octav, vocalul Akral Necrosis detaliaza:  "albumul in sine pune capat primului capitol din existenta trupei. Bineinteles, nu avem de gând sa ne oprim aici, mai ales ca in momentul de fata ne simtim ca o trupa ajunsa la maturitate si cred ca fanii vor putea concluziona asta singuri cand vor auzi (live momentan) materialul nou. Va asteptam pe 27 aprilie in Fabrica la lansarea albumului "Pandemic Dominion." "


Palmaresul Akral Necrosis cuprinde EP-ul "Outcast Litanies" si aparitii alaturi de nume precum Cirith Gorgor, Ancient Rites, Necrodeath, Hecate Enthroned, Eastern Front, Negura Bunget

 

Videoclipul oficial al piesei ce da titlul albumului poate fi urmarit mai jos:
http://www.youtube.com/watch?v=42a6zE6qmTo


Concertele Endstille & Akral Necrosis sunt organizate de Mighty Owl Productions si Cavalleria Events, iar biletele se gasesc in reteau Biletoo: Punctele de vânzare se afla in Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lânga McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Bilete se comercializeaza si la filiala  Bestial Records din Bucuresti.


Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.ro, http://www.bilet.ro si http://www.blt.ro, http://www.myticket.ro, http://www.eventim.roEvenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top