Noutăți și comunicate

Akral Necrosis, Evergreed, Scarlet Moon si Kamen: ultimele trupe confirmate la '1 Mai Rock Festival Sibiu 2014'

1 mai 2014
Akral Necrosis, Evergreed, Scarlet Moon si Kamen: ultimele trupe confirmate la '1 Mai Rock Festival Sibiu 2014'
Akral Necrosis, Evergreed, Scarlet Moon si Kamen: ultimele trupe confirmate la '1 Mai Rock Festival Sibiu 2014'
Akral Necrosis, Evergreed, Scarlet Moon si Kamen: ultimele trupe confirmate la '1 Mai Rock Festival Sibiu 2014'
Akral Necrosis, Evergreed, Scarlet Moon si Kamen: ultimele trupe confirmate la '1 Mai Rock Festival Sibiu 2014'
Bohemian Flow Art & Pub si Bestial Records anunta ultimele patru formatii pentru "1 Mai Rock Festival Sibiu": Akral Necrosis, Evergreed, Scarlet Moon si Kamen!

Joi 1 mai:

EVERGREED (death metal/Sibiu)

https://www.facebook.com/evergreed
http://www.youtube.com/user/EvergreedBand

Probabil cea mai veche trupa sibiana inca in activitate nu putea sa nu fie prezenta la singurul festival underground din oras! O prezenta fidela festivalului "1 Mai Rock Sibiu", Evergreed revine in clubul Bohemian Flow dupa aproape jumatate de an! Cu forte noi, cu ambitii noi (in acelasi timp formatia a reintrat in competitia Wacken Battle, sperand ca 2014 sa le aduca mult ravnita participare) si venind dupa un 2013 foarte bogat in aparitii live, Evergreed se pregateste sa zguduie prima seara a festivalului, seara dedicate integral sonoritatilor thrash-death brutale!

KAMEN (thrash metal/Bucuresti)

https://www.facebook.com/KamenBand
http://www.youtube.com/user/Romanianmetal

Deschiderea ostilitatilor la "1 Mai Rock Festival" va fi asigurata de o trupa bucuresteana aflata in premiera la Sibiu! Porniti la drum in 2011 sub numele Neisseria, in urma cu un an componentii formatiei decid sa provoace o schimbare radicala, care a insemnat atat modificarea numelui in Kamen, cat si inasprirea genului spre un thrash metal mult mai solid. Kamen vine la Sibiu atat cu recent lansatul prim CD "Self-Destruct", cat si cu piese de pe viitorul material, in lucru. Tot ca element inedit, Kamen apare pentru prima data intr-un concert in afara capitalei cu noul ei vocal, Florin, cunoscut publicului sibian din participarile de anul trecut cu Dark Fusion si An Theos.

Vineri 2 mai:

AKRAL NECROSIS (pandemic black metal/Bucuresti)

https://www.facebook.com/pages/Akral-Necrosis/131156943575470
http://www.youtube.com/watch?v=shjnvnSZ7rM

Una din putinele formatii romanesti de black metal in forma sa cea mai cruda si mai primitiva ajunge in premiera la Sibiu! Akral Necrosis este un nume care s-a consolidat serios in ultimii ani, incununati de o activitate concertistica foarte bogata (formatia a concertat in deschiderea unor nume grele ale genului, gen Hecate Enthroned, Cirith Gorgor, Ancient Rites, Necrodeath, Cadaveria, Keep of Kalessin, Endstille sau Absu). Trupa revine in forta, dupa o pauza de mai bine de 10 luni departe de scena, vreme in care blackerii s-au retras intre zidurile studioului pentru a definitiva piesele ce vor materializa al doilea album din istoria trupei. Infiintata la inceputul anului 2006, grupul bucurestean s-a pozitionat inca de la primele riff-uri in aria de exceptie a trupelor care dezvolta sound-ul agresiv al black metal-ului etaland cu consecventa in numeroasele aparitii live un stil impetuos, cu influente abundente din sfera metalelor grele, dar si a altor genuri compatibile cu tumultul apocaliptic proferat. La Sibiu, Akral Necrosis va prezenta live si urmatorul material discografic, un splitCD cu Marchosias!

Sambata 3 mai:

SCARLET MOON (symphonic metal/Bucuresti)

https://www.facebook.com/pages/Scarlet-Moon/364931416852956

Cea mai tanara trupa din festival, Scarlet Moon, intregeste afisul "1 Mai Rock Festival"! La mai putin de un an de la primele concerte (excelent primite de publicul bucurestean la sfarsitul anului trecut si inceputul lui 2014), Scarlet Moon se afla in fata primului sau festival - in 3 mai formatia va deschide seara de melodic metal. Asa cum a demonstrat-o si la concertele anterioare, Scarlet Moon e pregatita sa capteze atentia pe intreaga durata a showului lor, chiar daca de aceasta data vor fi in postura de trupa in deschidere. Un element inedit la Sibiu va fi noua formula scenica, pregatita sa aduca un plus de prospetime sonoritatilor Scarlet Moon.

CLUB BOHEMIAN FLOW (Piata Mica Nr. 26, Sibiu)

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi alcoolice aduse din afara clubului.

Programul final al festivalului este astfel urmatorul:

Joi 1 mai:

Virus
Decease
Malpraxis
Evergreed
Spinecrusher
Kamen

Vineri 2 mai:

Handful of Hate
Argus Megere
Sincarnate
Akral Necrosis
DinUmbra
Marchosias

Sambata 3 mai:

Galadriel
Whispering Woods
The Hourglass
Kratos
Ethernus
Scarlet Moon

Paginile oficiale ale festivalului:
https://www.facebook.com/events/1443187805897726


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top