Noutăți și comunicate

Ai oportunitate de a face parte din REZIDENT Ex si de a ocupa postul de Lead Vocal

16 ianuarie 2014
Ai oportunitate de a face parte din REZIDENT Ex si de a ocupa postul de Lead Vocal
Mass-media din România a urmărit cu mare interes activitatea REZIDENT Ex încă de la primul anunț legat de formarea acestui supergrup, alcătuită din muzicieni care au scris istorie în rock-ul românesc și internațional. Nume ca Tavi Iepan (Progresiv TM, Cargo, Locatarii), Matthias Lange (Sinner, Metalium), Christian Podratzky (Pro Musica, Abra, Poems for Laila, Andy Clark), Adi Popescu (Metamorf, Cargo) și Vali Potra (Abra, Blazzaj, A.G. Weinberger) sunt garanția seriozității și continuității unui proiect muzical de cea mai buna calitate. 

Această oportunitate, de a face parte din REZIDENT Ex și de a ocupa postul de Lead Vocal, poate fi șansa pe care o așteaptă mulți vocaliști talentați. Pe noul solist vocal îl așteaptă, pe lângă imprimările celui de-al doilea album al grupului, atât apariții la festivaluri, cât și un turneu de promovare. REZIDENT Ex este o trupă cu o doză generoasă de umor, fară vedetisme, unde te poți simți în scurt timp familiar. 

Cei interesați de un prim contact cu REZIDENT Ex pot trimite un mp3 sau un link cu o imprimare unde pot fi ascultați, pe adresa de e-mail rezidentex@gmail.com (Calitatea înregistrării nu este nicidecum un criteriu! Se asigură confidențialitatea tuturor datelor transmise). 

Pentru recomandări din partea iubitorilor de rock, avem recompense cum ar fi: CD-uri, tricouri, invitații și "meet and greet" la concertele noastre. 

Video: http://youtu.be/CjttrRAoHnIEvenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă