Noutăți și comunicate

AH1N1 Party in Apasu Bar din Bucuresti

30 ianuarie 2010
AH1N1 Party in Apasu Bar din Bucuresti
Sambata, 30 ianuarie 2010 sunteti invitati in noua locatie Apasu Bar si anume Patrascu Voda nr 10 (langa Biserica Sf Gheorghe) la AH1N1 Party.

Intrarea este libera.

Dupa o perioada de cateva luni, Apasu Bar a redeschis intr-o locatie noua cu o serie de evenimente inedite in fiecare zi a saptamanii.

Avand in vedere paranoia care s-a creat in media cu virusul care face ravagii printre populatia tarii, am hotarat sa organizam AH1N1 Party, petrecere cu muzica anilor 80, 90 si actuala cu melodii de dans alese de asistenta noastra sexy care va deschide ringul de dans amatorilor de vaccinuri alese chiar de doctorul nostru, Apasu.

Pentru eficacitate maxima, la bar se vor servi shoturi "la perfuzie" - din partea casei, masti medicinale pentru cei care vor veni costumati in cadre medicale, vin fiert la oferta pentru tratarea gatului uscat, bere pentru cei deshidratati si multe alte licori medicinale.
Incepand cu ora 20:00 va asteptam sa va protejati sanatatea mintala.. si cea fizica la noi, in salonul de la subsol, unde e cald, veselie, voie buna si muzica de dat lenea la uitare.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top