Noutăți și comunicate

AG Weinberger te invita sa apari pe primul sau album live

15 mai 2009
AG Weinberger te invita sa apari pe primul sau album live
Inregistrarea albumului live va avea loc in data de 15 mai la Hard Rock Cafe impreuna cu Jack Daniel's Studio No 7. Participantii la eveniment vor beneficia de o reducere de 10% la cumpararea albumului.

AG Weinberger, singurul chitarist de talie internationala din Romania, isi invita fanii sa bata ritmul pe primul sau album inregistrat live. Concertul va avea loc vineri, 15 mai 2009, la Hard Rock Cafe Bucuresti, de la ora 20:30. Participantii la eveniment vor primi un cupon in baza caruia vor beneficia de o reducere de 10% la cumpararea albumului. Mai mult decat atat, albumul va fi distribuit impreuna cu un booklet cu numele tuturor celor prezenti la eveniment si va avea drept coperte cateva dintre cele mai bune poze facute de fani in seara concertului.

In plin turneu "Interzis FM - vezi muzici ce nu auzi la radio", chitaristul AG Weinberger va poposi pe 15 mai la Hard Rock Cafe pentru imprimarea primului album live din cariera sa - Mighty Business - Done It Right. Albumul va fi inregistrat cu sprijinul fanilor invitati sa creeze atmosfera specifica unei seri de blues si sa tina ritmul pieselor ce vor aparea pe noul album: "Acest nou album nu va putea fi realizat decat cu implicarea sufleteasca si trupeasca a fanilor nostri. Este si motivul pentru care acesta le este dedicat in totalitate. Ei sunt invitatii nostri la eveniment si, in semn de recunostinta pentru prezenta lor la concert, noi ii vom rasplati.", a declarat AG Weinberger.

Astfel, fanii artistului prezenti la concertul live din data de 15 mai vor primi un cupon in baza caruia vor putea cumpara cu o reducere de 10% albumul la a carui inregistrare au participat. Numele fanilor ce vor completa cuponul inmanat la intrarea in Hard Rock Cafe vor fi tiparite intr-un mini-booklet cu autograf AG Weinberger, astfel incat sustinatorii artistului sa se poata regasi pe lista celor carora chitaristul le multumeste personal.

Mai mult decat atat, AG Weinberger lasa si design-ul copertei albumului Mighty Business tot pe mana fanilor sai. Spectatorii sunt invitati sa faca fotografii pe care le pot trimite la adresa info@agweinberger.com, cele mai reusite dintre acestea urmand sa ilustreze coperta viitorului album.

"Ne dorim ca fiecare dintre cei care ne vor fi alaturi in acest moment unic din cariera noastra sa se poata regasi pe album. Vor cumpara albumul cu o reducere de 10%, vor primi in dar o carte in miniatura cu autograf, pe care vor regasi numele lor si al prietenilor alaturi de care au venit insotiti si, in plus, pot da viata copertei unui album ce va fi distribuit in tara si in afara granitelor. Iar daca vor, de ce nu, pot canta alaturi de noi. Este albumul lor, al tuturor celor ce ne-au sustinut pana acum si raman alaturi de noi in continuare", a mai declarat AG Weinberger.

Alaturi de Vlad Spatar (bass), Miki Orban (tobe) si Sorin Petrila (chitara), chitaristul AG Weinberger va interpreta atat piese noi cat si unele dintre hiturile ce l-au facut cunoscut pe plan local si
international.

Biletele la concert sunt in valoare de 30 RON si se pot achizitiona prin reteaua www.bilet.ro, la Magazinul Muzica, Flanco Orhideea, Flanco Baneasa, Cora Voiaj Pantelimon, Magazinele Music Shop si in seara concertului, la intrarea in restaurantul Hard Rock Cafe.

Rezervari: 0212066261.
www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Top