Noutăți și comunicate

AG Weinberger isi serbeaza ziua de nastere in mijlocul fanilor sai

27 august 2009
AG Weinberger isi serbeaza ziua de nastere in mijlocul fanilor sai
Singurul chitarist de talie internationala din Romania, AG Weinberger, a decis sa isi serbeze ziua de nastere alaturi de fanii sai. In semn de recunostinta si multumire pentru sprijinul acordat de-a lungul carierei sale, timp de aproape 30 de ani, chitaristul le dedica iubitorilor de blues concertul din data de 27 august de la Amfiteatrul " Mihai Eminescu". Spectacolul va incepe la orele 20:00 si va avea ca invitati de onoare European Royal Orchestra si tanara trupa de blues, Real FAM.

Cu numai cateva zile inainte de aniverarea varstei de 44 de ani, AG Weinberger se pregateste pentru unul dintre cele mai provocatoare concerte ale sale. Chitaristul va canta pentru prima data alaturi de membrii European Royal Orchestra din Anglia, dar si impreuna cu "Real FAM - blues kids", tinerii cu varste cuprinse intre 8 si 13 ani pe care Weinberger i-a remarcat la Festivalul de Blues Sighisoara 2009 si invitat, apoi, sa cante alaturi de band in cadrul turneului Interzis FM, vezi muzici ce nu auzi la radioa. In cadrul aceluiasi concert, artistul o va prezenta publicului si pe Aiyana Lee Anderson, fiica producatorului american Jimmie Ray Ruffin care, la numai 3 ani, are propriul album vandut in aproape un milion de exemplare in Europa.

"Este un concert special pentru mine si vreau sa impartasesc tuturor celor ce au fost si vor fi alaturi de noi in continuare, bucuria de a vedea ca blues-ul s-a impregnat atat de frumos si in generatiile viitoare. Este o placere sa-i vad crescand si invatand si, deopotriva, o incantare sa pot indruma si proteja evolutiile acestor tineri talentati.", a declarat AG Weinberger.

Printre piesele ce fac parte din playlist-ul acestui eveniment se numara: "Spoonful", "I'm Ready", "Blues March" ( piesa unica in istoria blues-ului datorita ritmului de mars pe care este scrisa ), "Congo Square" ( poveste despre o piateta din New Orleans unde, la cele doua solstitii pe an, se intilnesc adeptii voodoo pentru o rugaciune comuna), dar si multe altele.

Biletele pentru acest spectacol pot fi achizitionate la pretul de 40 RON, de la Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center, Sala Palatului, Magazinul Ligia F ( Pache Protopopescu 23), Centrul Cultural "Mihai Eminescu", in reteaua Magazinelor Germanos prin Eventim, iar rezervarile online se pot face pe site-urile de specialitate : www.blt.ro, www.bilet.ro si www.vreaubilet.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top