Noutăți și comunicate

AG Weinberger incepe primul turneu impotriva recesiunii mentale din lumea muzicala

24 aprilie 2009
"Interzis FM a " vezi muzici ce nu auzi la radio" se va desfasura in peste zece orase din tara, incepand din 22 aprilie

AG Weinberger, singurul chitarist de talie internationala din Romania, va incepe un nou turneu national. "Interzis FM a " vezi muzici ce nu auzi la radio" face parte din Campania Impotriva Recesiunii Mentale, un proiect marca AG Weinberger, ce invita la descoperirea "celeilalte Romanii, cea demna si mandra, din care si TU faci parte". Turneul national va incepe in data de 22 aprilie si va cuprinde, in prima etapa, zece orase: Bucuresti, Constanta, Brasov, Fagaras, Timisoara, Oradea, Cluj, Tg. Mures, Sighisoara si Ploiesti.

La numai trei luni si jumatate de la incheierea turneului "The Guitar Man National Tour 2008", fanii AG Weinberger Band au din nou sansa de a participa la concertele artistului, de aceasta data chitaristul oferindu-le un playlist nou, special gandit pentru a readuce la viata unele dintre cele mai valoroase compozitii de blues, jazz, soul si funk ale tuturor timpurilor.

"Veniti si implicati-va! Ajutati-va sa deveniti contemporani cu voi insiva... - acesta ar fi mesajul pe care il adresam fanilor nostri. Daca turneul precedent a numarat 94 de concerte, ne asteptam ca "Interzis FM a " vezi muzici ce nu auzi la radio" sa reuneasca si mai multi iubitori de muzica de calitate, contribuind, impreuna, la regenerarea tesutului muzical al acestei Romanii demne si mandre, din care si TU faci parte", a declarat AG Weinberger.

Alaturi de Vlad Spatar ( bass ), Miki Orban ( tobe ) si Sorin Petrila ( chitara ), chitaristul AG Weinberger va interpreta piesele care l-au facut cunoscut pe plan local si in afara granitelor tarii in urmatoarele orase:

BUCURESTI - 22 Aprilie a " Club Embassy
CONSTANTA - 24 Aprilie - Club Phoenix
BUCURESTI - 28 Aprilie - Teatrul Evreiesc de Stat
BRASOV - 30 Aprilie a " Centrul Reduta
FAGARAS - 1 Mai - Club Cover
TIMISOARA - 5 Mai a " Club 30
ORADEA - 6 Mai a " Filarmonica Oradea
CLUJ - 7 Mai - Club Fashion
TG. MURES - 8 Mai - Dublin Irish Pub
SIGHISOARA
- 10 Mai - Hotel Rex
BUCURESTI - 15 Mai - Hard Rock Cafe - inregistrarea primului album live AG Weinberger
PLOIESTI - 16 Mai - Teatrul 'Toma Caragiu', in cadrul Festivalului International de Jazz

Biletele la concert se pot achizitiona prin reteaua www.bilet.ro, la punctele de vanzare din orasele incluse in lista turneului, cat si in ziua concertului, la intrarea in sala.

Pentru detalii suplimentare, va rugam accesati: www.agweinberger.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă