Noutăți și comunicate

AG Weinberger in urcare in topul ReverbNation

3 august 2009
AG Weinberger in urcare in topul ReverbNation
Daca in urma cu o saptamana, AG Weinberger se situa pe pozitia #124 in Topul ReverbNation, surclasand peste 4400 de interpreti de blues din intreaga lume, chitaristul roman a ajuns pe locul #76 si continua sa urce, de la zi la zi, in top 100 cei mai buni cantareti de blues din lume.

Evolutia artistilor in top se face in functie de voturile primite de fiecare interpret in parte, astfel ca fanii AG Weinberger isi pot sustine idolul intrand pe http://www.reverbnation.com/agweinberger si selectand optiunea Join Street Team.

"Daca iubitorii de blues vor sa ne sustina in demersul nostru de a castiga recunosterea bine-meritata a blues-ului din Romania, acum este momentul! Mai avem inca multe pozitii de urcat, dar si multe de dovedit odata ajunsi acolo", a declarat AG Weinberger.

ReverbNation este o companie americana ale carei servicii se adreseaza deopotriva artistilor, fanilor si cluburilor din Statele Unite, si
gazduieste pe site-ul sau un top global ce insumeaza peste 20 000 de artisti din intreaga lume. Lansat in toamna anului 2006, ReverbNation are birouri in New York si Carolina de Nord, si se preocupa atat de promovarea marilor artisti, cat si de cea a numelor mai putin cunoscute.
Pentru mai multe detalii:

http://www.reverbnation.com/agweinberger
http://www.reverbnation.com/main/about


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.