Noutăți și comunicate

Afla trupele participante in prima semifinala pentru festivalul Kavarna in Fabrica

22 mai 2014
Afla trupele participante in prima semifinala pentru festivalul Kavarna in Fabrica
Sambata, 24 mai 2014 are loc in Club Fabrica prima semifinala pentru a stabili ce trupe vor ajunge pe scena festivalului Kavarna. Incepand cu ora 20:30, sunteti invitati sa ii vedeti live pe: Aura, Days Of Confusion, InBound, Heresy (Costa Rica) - special guests

Intrarea este libera.Heresy este o formatie thrash metal din Costa Rica, puternic influenta de soundul 'bay area thrash' si recunoscuta pentru compozitia inedita si energia degajata pe scena. Lansati in 2011, Heresy au impartit deja scena c unume ca Sodom, Whiplash sau Testament.

Concertele vor incepe la ora 20:30. Intrarea este libera! La intrare, cei prezenti pot dona orice suma doresc pentru trupele care vor merge la Kavarna.

Urmatoarea semifinala va avea loc in data de 31 mai, in aceeasi locatie, Club Fabrica iar finala pe 14 iunie.

Trupele care vor canta in a doua semifinala de pe 31 mai, sunt: Tiarra, Breathelast, Hatemode, Chaos Cult, Era Decay, Masked Toys, UpToEleven, Focuri, C.O.D.Alte informatii utile:

Votul publicului va reprezenta 50% din nota finala acordata in cadrul concursurilor live.
Modalitatea de vot a publicului este foarte simpla: fiecare din cei prezenti la concertele live va primi la intrare o bratara unica iar dupa concert, la plecare, acestia pot sa-si depuna bratara intr-unul din cele 6 boluri de la intrare, votand astfel una din trupele prezente pe scena.

Trupa situata pe locul 3 va fi considerata trupa de "backup" si va inlocui in line-up-ul Kavarna Rock oricare din primele 2 trupe in caz ca apar probleme neprevazute cu trupele castigatoare pana pe 27 iunie.

* Juriul este compus din:

- Rafael - solist vocal Iris
- Titus Constantinescu - Bestial Records
- Traian Popescu - Romanian Thrash Metal Club
- Mihai Coro Caraveteanu - Axa Valaha
- Alex Revenco - Jurnalul National
- Razvan Manta - IaBilet
- Ionut Buha - Bestmusic.ro
- Stefan Zaharescu - Metalhead.ro
- Emil Ionescu - Metalhead.ro

Multa Bafta !

Un eveniment organizat de Asociatia Culturala BestMusic si promovat de Metalhead cu sprijinul Ciuc Premium


Evenimente recomandate

Top