Noutăți și comunicate

Afla cine va canta in deschiderea concertului Depeche Mode de la Bucuresti

19 aprilie 2013
Afla cine va canta in deschiderea concertului Depeche Mode de la Bucuresti
Trupa F.O.X a fost desemnata oficial de managementul Depeche Mode pentru a canta in deschiderea show-ului pe care Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher il vor sustine primava aceasta la Bucuresti. Prezentat de Cosmote si sustinut de Ursus si Volksbank, concertul Depeche Mode va avea loc pe 15 mai, pe Arena Nationala, fiind organizat de Emagic.

Desi a fost infiintata chiar la inceputul acestui an, F.O.X a reusit intr-un timp foarte scurt sa impresioneze managementul Depeche Mode care a desemnat-o drept oppening act pentru cateva dintre show-urile incluse in noul turneu Delta Machine. Astfel ca tanara trupa de origine britanica va fi prezenta alaturi de membrii Depeche Mode in tari precum Turcia, Bulgaria, Grecia, Franta si, bineinteles, Romania.  Cu un sound electro foarte fresh, F.O.X s-a afirmat deja pe scena muzicala din Marea Britanie, fiind o prezenta tot mai des intalnita in cluburile de profil. Cei care vor sa se familiarizeze cu sound-ul trupei  inainte de evenimentul de la Bucuresti, pot asculta mai multe piese semnate F.O.X pe canalul oficial de Soundcloud.

Perioada de asteptatare a fanilor Depeche Mode se va apropia in curand de final, ramanand mai putin de o luna pana la concertul trupei de pe Arena Nationala. Biletele ce ofera acces pe gazon au fost epuizate in urma cu aproximativ trei luni, urmatoarea categorie declarata sold-out fiind cea a biletelor de 435 de lei. Ultimele locuri ramase disponibile sunt situate in cateva sectoare din tribunele si peluza Arenei Nationale, la preturi ce variaza intre 145 si 320 de lei, si pot fi achizitionate online, de pe http://www.Myticket.ro, precum si din reteaua magazinelor afiliate.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top