Noutăți și comunicate

Afla ce cred alti artisti despre formatia Voodoo

25 noiembrie 2011
Afla ce cred alti artisti despre formatia Voodoo
Din dorința de a promova tinerele talente și muzica de calitate, Phoenix Entertainment suține trupa Voodoo. Astfel, pe 29 noiembrie are loc lansarea primului album al formației Voodoo în club The Silver Church, începând cu ora 21.00.

Participând la concertele Voodoo, cațiva artiști ne-au spus părerea lor despre Voodoo:

Ovidiu Lipan Tandarica:  "Sunt dezinvolți si știu cu adevărat cum să facă spectacol. Voodoo este o formație cu un impact mare la public, se mișcă bine pe scenă si transmit o energie care acaparează publicul din primul moment".

Cezar Popescu (Vita de Vie): "Trupa Voodoo este o sursă de curent alternativ care transmite ascultătorilor, atât pe cale auditivă cat si vizuală, tensiuni pozitive. Locul in care cei patru componenți transpun ascultătorii este unul in care energia este la ea acasă si entuziasmul este permanent menținut. Personal mă leagă multe lucruri de acesta trupă, in prezent având proiecte separate cu doi dintre membrii componenti. In peisajul actual al rockului romanesc Voodoo are șanse mari sa devină un element puternic si constant".

Nelu Dumitrescu (toboșar Iris) :"Nu am avut nicio contribuție la formarea trupei Voodoo. Cristi a studiat foarte mult si din punctul meu de vedere, este unul din cei mai buni toboșari din Romania. Voodoo este o formație unică prin stilul de muzică abordat, suna foarte bine, sunt ambițioși si vor să cânte numai ce le place.O sa le fie greu pe piața muzicala romaneasca.Sper să aibă noroc!"



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top