Noutăți și comunicate

Afla care sunt finalistii concursului 'Lupta sa canti pe scena OST FEST'

11 aprilie 2012
Afla care sunt finalistii concursului 'Lupta sa canti pe scena OST FEST'
In perioada 15-17 iunie 2012, va avea loc festivalul OST FEST 2012 la Romexpo Bucuresti, un eveniment organizat de Project Events, in colaborare cu Cavalleria Events! Eveniment prezentat de ROCK FM.

Organizatorii OST FEST impreuna cu The Silver Church Club lansau in urma cu cateva saptamani o provocare pentru tinerele trupe de metal din Romania! Din toate trupele inscrise iata ca au fost alese 10, care vor merge mai departe in etapa urmatoare!

Numele trupelor care s-au calificat mai departe se gasesc mai jos (in ordine alfabetica):
- Aeon Blank
- Armies of Enil
- Desant
- Hiatus M
- Kalistenic
- Overdrive
- Pandora
- Reborn
- Warchant
- Wilder

Cele 10 trupe mai sus mentionate vor avea sansa sa continue lupta pentru un loc pe scena OST FEST. Marea finala a concursului va avea loc pe scena clubului Silver Church pe 25 aprilie 2012, cand cele 10 trupe vor incerca sa convinga atat juriul cat si publicul ca merita un loc pe scena OST FEST. Cele trei trupe castigatoare (cate una pentru fiecare zi a festivalului) vor fi desemnate tot pe 25 aprilie, la finalul competitiei live!

Pentru orice alte detalii puteti vizita http://www.OstFest.ro si ii puteti contacta pe organizatori la contact@ostfest.ro sau pe pagina facebook a festivalului:
http://www.facebook.com/OSTFESTRO.

OST FEST ii va aduce in iunie pe scena sa pe Motley Crue, Dimmu Borgir, OverKill, Manowar, Europe, Trooper; HollyHell, Motorhead, Megadeth, W.A.S.P., Lake Of Tears si multi multi altii! Pretul biletelor este situat intre 90 lei si 500 lei (VIP), iar abonamentele valabile pentru toate cele trei zile ale OST FEST costa intre 150 lei si 800 lei (VIP)! Voucherele pentru camping costa 30 de lei. Biletele se gasesc la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro.

Concurs organizat cu sprijinul The Silver Church Club.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top