Noutăți și comunicate

Aeon Blank live in club Control

26 martie 2013
Aeon Blank live in club Control
Marti, 26 martie 2013, sunteti invitati de la ora 21:00 in club Control la un concert Aeon Blank. Concertul va fi urmat de un party in ritmuri alternative, animat de o oferta la bar foarte atragatoare: 50% discount la orice produs, dupa ora 22.00.

Intrare este libera.
Adresa club Control : Str. Constantin Mille, Nr. 4, Bucuresti

FB event
http://www.facebook.com/clubcontrol


Fondatorii trupei sunt Emil Luca și Alex Gabroveanu, ambii chitariști în formula inițială. Pe parcurs, li s-au alăturat basistul Alex Comărnicianu, bateristul Doru Trocan și clăparul Ștefan Crăciun. În prezent, doar Emil Luca și Alex Comărnicianu mai fac parte din trupă, ceilalți trei fiind înlocuiți de-a lungul timpului (în ordine cronologică) de către Bogdan Valentin, Sorin Frățilă și Mircea Becherescu.

Stilul abordat de Aeon Blank a fost încă de la început rock alternativ cu influențe dark wave, metal, gothic etc. Aeon Blank au cantat pe scena unor mari festivaluri nationale precum GÄ‚RÂNA (2011), alături de Timpuri Noi, Trupa Verde, Fără Vise și Jukebox, la ROAD WOLVES BIKE FEST (2012) si tot in 2012 la B'ESTFEST.

Albumul Handmadegods & Godmadedemons a fost lansat pe 26 aprilie 2012, The Fractures și Running Clouds fiind trupele prietene invitate. Albumul Handmadegods & Godmadedemons conține 17 piese, dintre care cinci au fost difuzate intens de Radio Guerrilla. Piesa "Of Gravity And Passion" a ajuns pe locul 2 în cadrul emisiunii "Top Show", iar "Auguries Of Innocence" pe locul 3. "Kong", ultima piesă a trupei care a intrat pe frecvențele Guerrilla a fost difuzată pînă în luna noiembrie 2012.

La finele anului 2012, Aeon Blank a lansat single-ul "A Perfect Day To Fly", un featuring cu Delia Opran, solista trupei Antarctica. Concertul de lansare a avut loc la Clubul Èšăranului Român din cadrul Muzeului Èšăranului Român.
Cel de-al doilea album al trupei va fi lansat în toamna anului 2013.

Videoclipul piesei "Auguries Of Innocence" a fost difuzat pe MTV România începând cu 23 septembrie 2012, când trupa a fost prezentă în cadrul emisiunii Alternative Nation. La finalul anului trecut Aeon Blank a castigat titlul Best Alternative Newcomer 2012 in cadrul concursului organizat de Metalhead (concurs bazat pe voturile fanilor).

http://www.facebook.com/AeonBlank/info
http://www.reverbnation.com/aeonblank



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top