Noutăți și comunicate

Aeon Blank lansează cel de-al treilea material discografic, intitulat Dystopia

23 octombrie 2019
Aeon Blank lansează cel de-al treilea material discografic, intitulat Dystopia
Miercuri, pe 23 octombrie 2019, Aeon Blank lansează în Club Quantic, sub umbrela Universal Music România, cel de-al treilea material discografic, intitulat Dystopia. Seara va fi deschisă de cei de la Sea Section.


Detalii despre Dystopia

Noul album anunță schimbări majore în stilul muzical al trupei, prin elementele de djent, post rock și rock progresiv.

Având ca teme principale political corectness-ul și totalitarismul, albumul este unul critic, cu tentă politică ce vizează în primul rând comunismul, precum și victimele acestei ideologii, care pare că în zilele noastre cunoaște din ce în ce mai mulți adepți, în ciuda realității crude a ultimului secol.

În premieră pentru Aeon Blank, albumul va conține și două piese în limba română, "Irelevant", o colaborare cu Mihai Andrei Ionuț (Clor Mut) de la Breathelast și "Fluturi Albi", o colaborare cu Ana Coman.

Printre invitați se mai numără și soprana Carla Mușat, pe piesa "Lolita", precum și Liviu Ustinescu, de la Contraband X, pe "Millennials".

Dystopia conține 15 piese și este mixat si masterizat de Adam Whittaker, cel care s-a ocupat si de albumul precedent al trupei, Dark Waters.


Detalii despre Sea Section


Sea Section este o trupă de indie rock din Piatra Neamț, care a debutat în octombrie 2018, la Sofar Sounds Iași. Compusă din Armand Popa (voce&chitară) și Andrei Afloarei (chitară&backing vocals), un coleric și un nostalgic, un zgomotos și un tăcut, are influențe majore de Dot Hacker și de Radiohead. Pe parcursul anului 2019, s-au alăturat încă 2 membri, Adi Zănoagă (bas) și George Mircescu (tobe).


Detalii despre Aeon Blank

Aeon Blank a luat naștere în 2011, fiind un cocktail de rock alternativ, gothic, dark wave, rock clasic și progresiv. Primul album al trupei, "Handmadegods & Godmadedemons", a fost lansat în aprilie 2012, iar dintre cele 17 piese pe care le conţine, 5 au fost difuzate intens pe Radio Guerrilla.

În decembrie 2014, trupa lansează al doilea album, intitulat "Dark Waters" și semnează cu UNIVERSAL MUSIC ROMÂNIA. Albumul se bucură de aprecierea criticilor, fiind votat unul dintre cele mai bune albume alternative ale anului.

Componență Aeon Blank

  • Emil Luca - voce și chitară
  • Sebastian Nazarevscky - chitară
  • Adrian Popescu - bas
  • Alexandru Grăjdeanu - violoncel
  • Fritz van Q - tobe


Contact Aeon Blank:
aeonblank@yahoo.com
www.facebook.com/AeonBlank
Follow on Spotify: http://smarturl.it/aeonblankspotify
Follow on Youtube: https://smarturl.it/AeonBlankYoutube

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
https://www.facebook.com/uRockmusicpage
https://www.facebook.com/universalmusicro
https://www.umusic.ro


Evenimente recomandate

Top