Noutăți și comunicate

Aeon Blank a lansat albumul Dystopia in Club Quantic

26 octombrie 2019
Aeon Blank a lansat albumul Dystopia in Club Quantic
Trupa Aeon Blank a lansat pe 23 octombrie 2019 prin Universal Music Romania cel de-al treilea lor album, "Dystopia", printr-un concert in Club Quantic din București. Materialul va putea fi găsit începând de săptămâna viitoare în magazinele Cărturești și Muzica, precum și online în formate de streaming și download la acest link: https://AeonBlank.lnk.to/DystopiaNE.Despre concert si album, Emil Luca (voce și chitară) a declarat: "Am lansat miercuri Dystopia în Quantic, alături de fani, prieteni vechi și noi și invitați dragi nouă. Mulțumim din suflet celor de la Sea Section, invitaților noștri, soprana Carla Mușat, Ana Coman, Mihai de la Breathelast, Liviu Ustinescu de la Contraband X, celor de la Universal Music, lui Miluță Flueraș, lui Mircea Moldovan care ne-a facut sa sunăm super fain și tuturor celor care au fost alături de noi la acest eveniment pe care îl așteptăm de foarte mult timp.

Dystopia este aici și este despre noi toti și despre lumea în care trăim. Și vă recomandăm din suflet să îl ascultați și să aruncați un ochi și pe versuri. Știu, e greu, oamenii sunt din ce în ce mai puțin interesați de versurile trupelor pe care le ascultă. Fredonează piesele, dacă le plac, dar fără a încerca să înțeleagă neapărat despre ce este vorba. Mi-aș dori mult ca în cazul albumului ăsta să nu se întâmple asta. Dystopia este un tot unitar și cred că versurile sunt extrem de importante, albumul ăsta are un mesaj puternic și asumat, unul politic, anticomunist și anti political correctness și a fost o provocare în sine să îmi aleg cuvintele potrivite pentru asta. Mai mult decât atât, muzica rock nu cred ca ar trebui redusă la un solo de chitară sau la un riff, ci ar trebui, cred eu, să aiba și latura asta poetică.

Muzical vorbind, este cu siguranță cel mai elaborat album al nostru, cel mai divers armonic și cel mai muncit. Este un mix de rock alternativ, prog, djent și multe alte stiluri. Și primul nostru album pe care absolut toate instrumentele cu corzi sunt înregistrate digital, fără nici un fel de aparatură analog. A fost un efort colosal din partea tuturor celor din trupă din toate punctele de vedere și ne bucurăm enorm că am reușit să facem asta.

Vă mulțumim încă o dată tuturor. Aeon Blank is you!"
Aeon Blank @ Quantic Credit foto concert: Miluță Flueraș


Componență Aeon Blank

  • Emil Luca - voce și chitară
  • Sebastian Nazarevscky - chitară
  • Adrian Popescu - bas
  • Alexandru Grăjdeanu - violoncel
  • Fritz van Q - tobe

Contact Aeon Blank

aeonblank@yahoo.com
www.facebook.com/AeonBlank
Follow on Spotify: http://smarturl.it/aeonblankspotify
Follow on Youtube: https://smarturl.it/AeonBlankYoutube


Contact U Rock / Universal Music Romania

urock@umusic.ro
https://www.facebook.com/uRockmusicpage
https://www.facebook.com/universalmusicro
https://www.umusic.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top