Noutăți și comunicate

Adi Tetrade si Iacob Pastina sunt confirmati la DrumStage in cadrul Rockstadt Extreme Fest 2015

12 iulie 2015
Adi Tetrade si Iacob Pastina sunt confirmati la DrumStage in cadrul Rockstadt Extreme Fest 2015
La Rockstadt Extreme Fest, proiectul DrumStage va putea fi vizitat pe parcursul zilelor de 13-15 august 2015. Proiectul DrumStage, demarat si organizat de NoCity Studio in colaborare cu X-Lab Solutions, va fi prezent la Rockstadt Extreme Fest in cea mai complexa formula de pana acum. Aflat la a patra editie, DrumStage are un format dinamic, centrat pe conceptul de “drum battle”, alaturi de recitaluri, workshopuri, concursuri, discutii despre echipamente in live/studio si nu in ultimul rand “meet and greet”. Filmari de la editiile precedente pot fi urmarite pe pagina de facebook si pe canalul oficial de youtube:

https://www.facebook.com/drumStage
https://www.youtube.com/channel/UChYvjnIHKfRbgQr33q8snjg
https://www.youtube.com/watch?v=6oaEJ0cQ22E
http://youtu.be/nQ6eadViP3c
http://youtu.be/UdR_Ihf1m60



ADI TETRADE

S-a nascut pe 16 august 1972 la Cluj Napoca. A avut primul contact cu tobele la varsta de 3 ani, preluand pasiunea pentru acest instrument de la bunicul sau.

In mod evident la varsta de 7 ani a mers la Liceul de Muzica "Sigismund Toduta" din Cluj unde a inceput sa studieze pianul din clasa I si pana in clasa a VI-a. Incepand cu clasa a VII-a, in paralel cu pianul a inceput sa studieze percutia. In acelasi timp cu pregatirea scolara, a studiat in continuare in regim autodidact tobele. Dupa liceu a intrat la Academia de Muzica "Gheorghe Dima" din Cluj Napoca la sectia Percutie.

In 1995 a facut timp de 6 luni cursuri de maiestrie cu Nestor Ivan - profesor de tobe la Academia de Jazz din Budapesta, cel mai mare si cel mai cunoscut profesor de specialitate din Ungaria.

Din 1999 este artist demonstrator pentru firma SABIAN (http://www.sabian.com - unul dintre cei mai faimosi fabricanti de cinele), din 2004 pentru firma Big Stick (fabricant de bete de tobe) iar din 2006 si pentru TAMA (http://www.tama.com - fabricant de seturi de tobe) si REMO (http://www.remo.com - fabricant de fete de tobe).

De-a lungul carierei sale de muzician, Adrian a trecut prin numeroase stiluri muzicale – de la folclor la jazz, pop, rock, latino etc. A facut parte din numeroase grupuri atat ca membru cat si in calitate de colaborator.

Trupe in care a activat: BIG BAND GAIO- STEFAN VANNAI, KAPPA, OLD TIMER DIXIELAND BAND, JAZZI BONES, RIFF, SUNET TRANSILVAN, TRANSPEXPRESS, MINDNIGHT EXPRESS, PAULA SELING, COMPACT C, SARMALELE RECI, VERBIS SHOW BAND, ROYS, NO LIMIT, WE TOGHETER, A. G. WEINBERG, LAS VEGAS BAND, JUKEBOX BAND

Colaboratori: BIG BAND PRO TV – GEAMBASU, CARDINAL BIG BAND - GABI POPESCU, TEATRUL DE REVISTA PLOIESTI, TEATRUL DE REVISTA CLUJ, DAMIAN&BROTHERS, NIKO, MARCEL PAVEL, ANDRA, HORIA BRENCIU, STEFAN BANICA JR, MANDINGA

Are 15 ani de experienta de profesor de tobe adunand in aceasta perioada peste 100 de elevi.

https://www.youtube.com/watch?v=pYFdqTE5UBA



IACOB PASTINA

A inceput sa studieze tobele la varsta de 14 ani, la Rock School (rockschool.ro). De mic a avut o pasiune pentru muzica si se tot gandea ca va sosi clipa in care se va apuca de un instrument. Tobele l-au atras imediat, iar ritmul intotdeauna i-a fost prieten, fara sa-si dea seama.

Pana in prezent, are peste 50 de concerte la activ, incluzand festivaluri, competitii, serbari la liceu, evenimente culturale, emisiuni radio/tv.

A studiat tobele cu Nunu Racris, profesor la Rock School. Exercitiile de baza pe care le face se bazeaza in special pe rudimente (ex: paradidle), coordonare maini-picioare, pozitie, exercitii de viteza etc.

Artisti influenti: Gavin Harrison, Mike Portnoy, Neil Peart, Steward Copeland, Tony Royster Jr, Luke Holland.

Iacob Pastina: “Toata nebunia cu tobele a inceput acum 6 ani, moment in care totul parea o joaca. Fara sa imi dau seama, muzica a ajuns, pe parcurs, una din cele mai mari pasiuni ale mele. Imi doresc din toata inima sa activez ca tobosar si in viitor, atat in proiecte serioase, cat si intr-un garaj. Tobele m-au ajutat de cele mai multe ori sa ma eliberez de orice stres, sa-mi exprim momentele de furie sau sa patinez alaturi de trairile cele mai pasnice si imbucuratoare. Concertele sunt o ocazie perfecta pentru a demonstra acest lucru, iar senzatia pe care o traiesc pe scena este unica si nu imi pot imagina uneori ceva mai frumos”.

http://youtu.be/GiCBkQKpfzM
http://youtu.be/aRkCm0xp0Eg



Cei 14 tobosari deja anuntati in line-up:

Andrei Ilie (Days of Confusion), Sergio Ponti (DorDeDuh), Adrian Tabacaru (Taine), Teodor Ciobanu (Electric Fence), Alex Mușat (Awake), Teo Popp (Dark Fusion), Razvan Ristea (Luna Amara), Tarocco Alex ( Krepuskul), Adam Marko, Flavius Hosu, Chris Olsman, Septimiu Hărșan, Marian Mihăila, Alex Hălmăgean

Pentru cei ce vor sa participe activ la workshop/tutoriale, DrumStage pune la dispozitie bilete cu acces special (Meet and Greet, Full acces backstage DrumStage, drum time cu sau fara antrenor, participare activa la workshop, fie pe scena sau in public) in valoare de 25ron (5.6 Euro)

Facebook event: http://on.fb.me/1DvsG91
https://www.facebook.com/rockstadtextremefest



Biletele cu acces special la DrumStage sunt disponibile numai in varianta platii anticipate prin PayPal.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top