Noutăți și comunicate

Adi Barar & Blues Band canta in Hard Rock Cafe

27 mai 2015
Adi Barar & Blues Band canta in Hard Rock Cafe
Miercuri, 27 mai 2015, de la ora 21:00, BestMusic Live Concerts va invita la un concert Adi Barar & Blues Band la Hard Rock Cafe.

Chitaristul Cargo va vor duce intr-o incursiune printre cele mai bune hituri ale rockului mondial abordand stilul precum blues, rythm & blues, funk si rock alaturi de trupa sa de muzicieni desavarsiti: Cristi Ratiu tobe si Kombel Cramba bass.

"Am infiintat acest grup in anul 2009 din dorinta de a ma reintoarce la radicnile stilului care a pus baza dezvoltarii mele ca artist, fiind astfel un proiect de suflet", declara Adi Barar.Bilete incep de la 35 de lei si le puteti gasi pe http://www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour, si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OPEvenimentele va sunt oferite de BestMusic Live Concerts cu sprijinul ROCK FM si Magic FM


Evenimente recomandate

Top