Noutăți și comunicate

Addiction anunta turneul national 'Genesis'

26 octombrie 2013
Addiction anunta turneul national 'Genesis'
Trupa Addiction anunta turneul de promovare al albumului de debut "Genesis". Lansarea va avea loc pe data de 26 octombrie 2013, in club Ageless din Bucuresti, cu un invitat special: Awake.

Fondata de Cristi Gram (Phoenix) in 2012, Awake este singura trupa tribut Dream Theater din Romania. Componenta: Sabina Abrudian - voce, 6fingers (Byron) - claviaturi, Cristi Gram - chitara, "Lapi" Razvan Lupu (Platonic Band, Krypton Reunion, Stefan Banica Jr., VH2) - tobe, Vlady Sateanu (Sarmalele Reci) - bas.

Stilul progressive metal nu a fost singurul punct comun al celor doua trupe, Cristi Gram fiind cel care a mixat inregistrarile pentru albumul "Genesis". In plus, una dintre piese, "The day we died", este rezultatul unei colaborari cu Sabina Abrudian, vocea Awake.

Addiction anunta si restul concertelor confirmate pana in prezent:

7 noiembrie 2013 - Times Pub - Brasov
8 noiembrie 2013 - Pub Rock - Cimpulung Muscel
9 noiembrie 2013 - The Rock - Slatina
15 noiembrie 2013 - Fiord Club - Tirgoviste
16 noiembrie 2013 - Truda Pub - Cluj
29 noiembrie 2013 - Pub Km 0 - Piatra Neamt
30 noiembrie 2013 - Bar Hand - Iasi

"Genesis e un proiect de suflet pentru fiecare dintre noi, e mai mult decat primul album, e prima dragoste pe care nu o uiti niciodata. E unul dintre motivele pentru care am ales ca tema albumului sa reprezinte "un permanent nou inceput", am deschis o carte infinita la pagini care pe noi ne-au impresionat si pe care am vrut sa le impartasim tuturor, am deschis la 12 pagini diferite, unice, pagini pline de dragoste, ura, psihoza, confuzie, revelatie, poate chiar si speranta, pagini stranii dar avand un numitor comun: un nou inceput. Genesis", a declarat claparul Razvan Popa.

Ceilalti membri ai trupei sunt Victor Apetrei - voce, Silviu Paraschiv - chitara, Ionut Draghici - bass si Alex Musat - tobe.

Mai multe detalii pe pagina de de facebook a trupei: http://www.facebook.com/trupa.addiction


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top