Noutăți și comunicate

Addiction anunta trupele de deschidere din turneul 'Genesis'

30 octombrie 2013
Addiction anunta trupele de deschidere din turneul 'Genesis'
Trupa Addiction a lansat pe 26 octombrie albumul "Genesis", printr-un concert sustinut in Club Ageless din Bucuresti, unde i-a avut ca invitati pe cei de la Awake. Acum membrii trupei anunta datele turneului de promovare a noului material.

Ii veti putea vedea in concerte prin tara, dupa cum urmeaza:
- 7 noiembrie - Times Pub - Brasov
- 8 noiembrie - Pub Rock - Cimpulung Muscel
- 9 noiembrie - The Rock - Slatina
- 15 noiembrie - Fiord Club - Tirgoviste
- 29 noiembrie - Pub Km 0 - Piatra Neamt
- 30 noiembrie - Bar Hand - Iasi

Din pacate, din motive independente de trupa, concertul Addiction din Truda Pub (Cluj) s-a anulat, la fel ca toate celelalte evenimente anuntate pentru acest an de conducerea pub-ului, ele urmand sa fie reprogramate pentru anul viitor.

Pentru cateva locatii din tara, Addiction anunta si trupele de deschidere:



Times Pub, Brasov - trupa Hertz

Componenta: Lucian Bedeu (voce si chitara armonie, cel mai nou membru al trupei), Vlad Adragai (chitara solo si voce), Adrian Boieriu (tobe), Alexandru Dumitru (clape), Alin Tanasa (bass)

Trupa Hertz a luat fiinta acum 1 an si jumatate, cel mai tanar membru al ei avand doar 18 ani. Desi axata in principal pe coveruri, din repertoriul trupei nu lipsesc nici piesele proprii. Stilul abordat rock alternativ, cu influente din rock-ul autohton, pop-rock, folk, blues.

http://www.facebook.com/TrupaHertz



The Rock, Slatina - trupa Red Fiction

Componenta: Robert Gheorghe (voce), Razvan Nicolae (chitara), Geo Fabian (clape si vioara), Adrian Buzatu (bass), Alexandru Adomnitii (tobe)

Trupa Red Fiction a fost fondata în 2012, la Craiova. Membrii formatiei au abordat numeroase laturi ale rock-ului; traseul stilistic a pornit de la muzica electro, evoluând spre rock psihedelic si de aici s-a ajuns la a combina elemente din clasic, alternativ, punk si old school metal.

http://www.facebook.com/RedFictionOfficial



Pub Km 0, Piatra Neamt - trupa Havoc

Componenta: Cosmin Taranu (voce), Stefan Buhaceanu (chitara armonie), Razvan Jega (chitara solo), Voicu Cretu (bass), Miruna Davidoae (tobe)

Havoc este o trupa de metal si a fost fondata in luna februarie a acestui an. Desi nou infiintata, trupa a finalizat deja 4 piese de pe albumul de debut, numit "Layers of Downfall".

http://www.facebook.com/pages/Havoc-Official/481339318582630?ref=hl



Bar Hand, Iasi - trupa Subliminal Damage

Componenta:Vlad Borcan (chitara si voce), Mircea Ciocoiu (bass), Cosmin Isar (tobe)

Trupa Subliminal Damage a luat nastere din dorinta comuna a lui Vlad (chitara), Mircea (bass) si Cosmin (tobe) de a crea peisaje prin muzica si versuri. Fiind influentata de trupe precum Mastodon,

Tool, Death, Lamb of God si Animals as Leaders, Subliminal Damage s-a indreptat spre un stil de metal progresiv, avand ca scop opozitia fata de religie in orice forma a ei, ridiculizarea manipularii si contestarea autoritatii. Membrii trupei nu sunt straini scenei, Vlad activand si in Opis Band (trupa de evenimente a Operei Iasi), Mircea fiind fost membru Aproape Verde (alternative), Cosmin fiind membru activ Open Fire (death metal), fost membru Rug (black metal) si Blues Warriors (blues-rock), toti trei activand initial in Almost in Range (heavy-thrash). Muzica creata de Subliminal Damage se incadreaza in aria metalului progresiv, piesele fiind consistente in schimbari de ritm, nu mai scurte de 7 minute, exprimand o atitudine de revolta asupra reprezentarilor realitatii cele mai des intalnite si mai puternic promovate precum: viata ta este consumul; esti in regula daca nu iesi din tipare; muncesti pentru tine nu pentru noi si religia iti dicteaza conduita. Fiecare membru are contributia sa in trupa, muzica si versurile fiind compuse colectiv, cu o nota de originalitate din partea fiecaruia. Un interviu recent puteti citi aici:

http://www.no3.ro/2013/10/interviu-cu-subliminal-damage.html
https://www.facebook.com/trupa.subliminaldamage?fref=ts



Albumul trupei Addiction se gaseste in distributie exclusiva prin Let's Rock si poate fi comandat online din shopul nostru (click pe casuta din dreapta). 


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top