Noutăți și comunicate

Ad Hoc anunta trupele invitate la concertul aniversar din Club Colectiv

1 mai 2015
Ad Hoc anunta trupele invitate la concertul aniversar din Club Colectiv
Ad Hoc pregătește un eveniment aniversar special care va avea loc în data de 28 mai 2015 în Club Colectiv din București. Formația sărbătorește 6 ani de activitate printr-un concert cu foarte mulți invitați!



Ad Hoc este o trupa profund originala, singura exponenta a genului Punk Acustic Folcloric Medieval din Romania! Grupul a pornit in 2009 in Oradea ca un proiect in doi, dupa care si-a extins componenta pentru a include mai multi muzicieni.

Ad Hoc imbina atitudinea punk cu instrumentele acustice, filozofiile si elementele folclorice romanesti, cu o melodie si o tehnică medievala, rezultand astfel un stil unic, incarcat de semnificatii.

Alături de Ad Hoc se vor afla formațiile Partizan, care a pregătit un set acustic deosebit și The Kryptonite Sparks. De asemenea, de crearea atmosferei se va ocupa Dj Intrinsec.



Partizan este una dintre cele mai iubite formații românești de rock și a fost fondată în 2001, câștigând rapid o bază devotată de fani. Genul abordat de trupă este o combinație între rock, industrial și post-punk.

Componența actuală îi cuprinde pe Adrian Plesca "Artan" - voce, Răzvan Moldovan - chitară, Andrei Bărbulescu - tobe și Adrian Bortun - bas.



The Kryptonite Sparks este una dintre tinerele speranțe ale rockului autohton. Formația este originară din Botoșani. Din punct de vedere al stilului, The Kryptonite Sparks amestecă indie cu alternative, blues, hard rock, funk și niște prog.

Membrii trupei sunt Răzvan Diaconu - voce, chitară, Rareș Diaconu - bas, voce și Răzvan Anton - tobe.



În curând, vom anunța noi invitați speciali cu care formația Ad Hoc va urca pe scenă în 28 mai 2015!

Pe data de 17 octombrie 2013, apare primul disc semnat Ad Hoc, intitulat "Dezmat, licori si muzici medievale", primit foarte bine atat de fani, cat si de critica de specialitate. De curand, formatia a lansat videoclipul piesei "Fata din Gradina Zmeilor", productie ce poate fi urmarita mai jos.

Videoclip - https://www.youtube.com/watch?v=U-fZKzB8bP8

Mai mult, fanii pot viziona si o inregistrare de studio cu melodia "Vorba Corbului".

Videoclip - https://www.youtube.com/watch?v=GVLqzqG-NEg



Pastrand mereu povestea, concertele Ad Hoc sunt adevarate spectacole: cu piei, blanuri si tatuaje croite pe masura atitudinii lor, cu povesti, legende si fum potrivit misticismului lor si cu atata energie si scandal incat sa te cucereasca si sa te duca intr-o lume de basm si legenda din primul pana in ultimul moment pe care il petreci alaturi de ei.

Evenimentul din Club Colectiv nu va abdica de la aceasta estetica, ba mai mult, promite sa puna in scena un spectacol fara precedent, mai ales ca trupa implineste frumoasa varsta de 6 ani!

Ad Hoc inseamna:
Sergiu "Corbu" Boldor - vioara, mandolina, voce
Dan "Ursu" Olar - tapan, vorbe
Igor Antoniuc "Făt-Frumos" - chitara, voce
Andrei Nagy "Vampiru" - violoncel
Corina Gheorghe - vioara

Biletul va costa 20 de lei si va fi disponibil in ziua evenimentului, la intrarea in club!
Facebook Event


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top