Noutăți și comunicate

Ad Hoc a lansat videoclipul piesei Fata din Gradina Zmeilor

9 martie 2015
Ad Hoc a lansat videoclipul piesei Fata din Gradina Zmeilor
București, 09 martie 2015 - Ultima zi de iarnă, întâia zi de primăvară a adus din partea trupei Ad Hoc un videoclip nou. Clipul piesei "Fata din Grădina Zmeilor", de pe primul album al trupei, "Dezmăț, Licori și Muzici Medievale", este deja disponibil pe canalul de youtube și poate fi vizionat aici:

https://www.youtube.com/watch?v=U-fZKzB8bP8

După ce au umblat țara din Dobrogea și până în Moldova cu spectacolul lor Hibernal, în ultimele orașe în care au poposit - Buzău, Bacău, Iași și Suceava -, muzicienii de la Ad Hoc s-au gândit să dezghețe inimile fanilor cu mesaje dictate direct de Dragobete. De altfel, cuvintele transmise de pe scenă de către Ad Hoc vin, de multe ori, din gânduri spontane, un fel de... "stand-up comedy tradițional românesc" care îndeamnă la bunătate și dragoste.

Noaptea dintre iarnă și primăvară i-a găsit pe cei cinci la Iași, unde au filmat videoclipul piesei "Fata din Grădina Zmeilor", aflată pe primul album Ad Hoc, "Dezmăț, licori și muzici medievale".

Corbu:
"Fata din Grădina Zmeilor înseamnă pentru mine mult mai mult decât o legendă din folclor. Povestea asta provine din Sălaj, de la mine d-acasă. E locul unde am crescut cutreierând dealurile și văile, unde am întâlnit ielele, zmeii și strigoii. E locul unde poveștile și personajele sunt reale, iar aventurile sunt parcă scoase din cărți. Mă bucur foarte mult ca i-a venit rândul să-i facem videoclip. Sper ca atmosfera, trăirile și tensiunea poveștii să rezoneze puternic cu publicul, indiferent care e el. Cei ce au ochi de văzut, să vadă, iar cei ce au urechi de auzit, s-audă!

Acesta este cel de-al doilea videoclip al trupei, după ce, în vara anului trecut au lansat clipul "Dezmăț, Licori și Muzici Medievale".

În plus, Ad Hoc va publica în curând filmările live din studio a două dintre piesele lor noi, ce vor apărea pe următorul album. Pentru a fi la curent, urmăriți pagina de Facebook Ad Hoc. Între timp, cei cinci lucrează de zor la următorul lor album.


Trupa Ad Hoc a fost înființată în 2009, la Oradea. La început, Ad Hoc a cântat muzică medievală, iar stilul abordat în prezent este punk acustic folcloric medieval transilvănean.

Membrii trupei Ad Hoc sunt: Sergiu Corbu Boldor - vioară, mandolină, voce; Dan "Ursu" Olar - tapan, vorbe; Igor Antoniuc "Făt-Frumos" - chitară, voce; Andrei Nagy "Vampiru" - Violoncel; Corina Gheorghe - Vioară.

Au lansat primul lor album, "Dezmăț, licori și muzici medievale" în 2013, împreună cu revista "Harap Alb Continuă"¦". Albumul a fost distribuit gratuit, în 10.000 de exemplare, iar membrii trupei au fost personaje de benzi desenate în revistă.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă