Noutăți și comunicate

ACT se implica in Salveaza viata de langa tine

10 aprilie 2009
Formatia ACT participa vineri, 10 aprilie 2009, la o donare de sange in cadrul campaniei "Salveaza viata de langa tine", ce va avea loc la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Demersul va fi sprijinit de Partida Rromilor, redactorii Radio Bucuresti ce vor dona sange, dar si de personalitati din viata politica sau artistica din Romania. Evenimentul are ca parteneri Crucea Rosie si Centrul National de Transfuzii.

Evenimentul face parte dintr-o campanie impotriva discriminarii interetnice, sprijinita de Primaria Municipiului Bucuresti.

"Stiu ca poate parea bizar sa vrei sa te implici intr-un eveniment cu sau despre romi, avand in vedere imaginea pe care o au oriunde in lume. Nu-mi place sa merg undeva in Europa si sa spun ca sunt roman, iar interlocutorul meu sa inteleaga :aaaa, Romania, Gipsy!. Este insa foarte important pentru noi si dorim sa luptam cum putem impotriva discriminarii interetnice sau de orice alt fel pentru ca aceasta este un pas spre NORMALITATE, in lume, dar mai ales in Romania, o tara a anomaliilor de tot felul, despre care vorbim pe larg in ultimul nostru album EXACT. Ii invitam pe toti sustinatorii acestei idei sa participe la aceasta campanie", spune George Costinescu, liderut trupei ACT.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă