Noutăți și comunicate

Accesorii personalizate, merchandise Dark Bombastic Evening 3

6 august 2011
Accesorii personalizate, merchandise Dark Bombastic Evening 3
Noi, DonisArt, inclinam sa credem ca exista interes si in colectionarea de accesorii personalizate DBE, tinand cont de raspunsurile voastre primate in urma sondajului nostru de acum cateva luni.

In acest sens, am decis sa oferim posibilitatea de a fi achizitionate "suveniruri" DBE, realizate intr-un numar limitat si care sa poata reprezenta, pentru cei interesati, o frumoasa amintire a experientei din august 2011, de la Alba Iulia.

A fost destul de greu sa decidem gama de accesorii, pentru ca ideile au fost multe, sugestiile si mai si"¦ asa ca ne-am oprit doar la cateva repere, care vor putea fi achizitionate de la standul de merchandise, la preturi de productie. Primii cumparatori prezenti la deschiderea oficiala a festivalului (vineri, ora 15.00) vor putea sa-si aleaga gratuit CD-uri (dintr-o lista de peste 200 de titluri) oferite de Kogaionon.

Totodata, trupele vor aducele cu ele CD-uri, tricouri si alte accesorii muzicale, dar in numar limitat, care vor putea fi procurate de la standul de merchandise DBE, administrat de prietenii de la Beauty Of Pain din Timisoara.

Pe de alta parte, vom avea parte si de o premiera, in sensul ca proiectul muzical al lui Alin Drimus, intitulat MARTOLEA, va fi prezent prin varianta digipack a noului album, "Noaptea Dihaniilor", un material ce imbina inteligent Black Metal-ul cu influentele Pagan/Folk din zona Bucovinei. CD-ul costa oficial 25 lei insa, la DBE 3, pretul acestuia va fi unul promotional, de doar 20 lei, si va fi expus la standul lui Titus/Bestial. O recenzie a acestui album o puteti citi aici:

http://www.kogaionon.com/ro/recenzii-kogaionon/martolea-noaptea-dihaniilor

Vom reveni cu programul festivalului in cateva zile"¦

Echipa DonisArt

http://www.darkbombasticevening.com/



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top