Noutăți și comunicate

Academia de Rock - 10 + 1 ani de activitate Rock pe 21 octombrie 2011

23 octombrie 2011
Academia de Rock - 10 + 1 ani de activitate Rock pe 21 octombrie 2011


Casa de Cultură a Studenților din București și Adi Manolovici Production, organizează vineri, 21 octombrie 2011, ora 19.00., in Sala mare ( etaj 2 ) a Casei de Cultura a Studenților din Bucuresti, evenimentul "Academia de Rock - 10 + 1 ani de activitate Rock" la care vor participa cu recitaluri mai multi chitariști, membrii ai Academiei de Rock, componenți ai trupelor: Clear 5 Machine, Secret Society, Magnum Opus și Adi Manolovici Syndikate dar și prietenul Academiei de Rock, maestrul Mircea Vintila.
Evenimentul celebreaza 11 ani de activitate pedagogica a primei scoli de chitara Rock din Romania: "Academia de Rock". Înființata in martie 2000 la Casa de Cultura a Studenților din București (http://www.ccs.ro) de chitaristul Adi Manolovici (http://www.manolovici.ro), Academia de Rock (http://www.academiaderock.ro) a format de-a lungul anilor mai mulți chitariști de valoare din România, membrii componenți ai multor trupe rock precum: Vița de vie, El Negro, Amici, R.U.S.T., Shorty, X-Plod, Clear 5 Machine, Stillborn, Magnum Opus, Secret Society, Syndikate, etc.
Un bun prilej ca, pe 21 octombrie ora 19.00., sa fiți prezenți la Casa de Cultura a Studenților din Bucuresti pentru o adevarata demonstrație de virtuozitate și pentru o muzică de calitate: "Academia de Rock - 10 + 1 ani de activitate Rock".
http://www.youtube.com/watch?v=yV7riuAQ4i0
Partenerii media ai evenimentului sunt: National FM, 24 Fun, Metalhead, Metalfan, Rockstage si Bestial Records. Evenimentul va fi prezentat de actorul Mihai Muntenița, coordonatorul teatrului Podul din Casa de Cultură a Studenților București. Intrarea este libera.

Keep On Rockin' !
Informații suplimentare pe: http://www.ccs.ro http://www.manolovici.ro http://www.academiaderock.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top