Noutăți și comunicate

Abigail din nou in formula intreaga de 6 membri

2 ianuarie 2013
Abigail din nou in formula intreaga de 6 membri
"Cu mare bucurie vrem sa va anuntam ca Abigail e din nou in formula intreaga de 6 membri, formula oficiala. Daca in ultimul an, cel putin, v-am obisnuit ca prin concertele live sa ne vedeti ba cu un basist sau altul, iata ca de acum incolo acest post va fi ocupat de catre Razvan Lev a carui aniversare a zilei de nastere este chiar astazi si ii uram si pe aceasta cale La Multi ani si multa sanatate! Razvan Lev este binecunoscut prin colaborarea sa in timp cu nume precum Kistvaen si Akral Necrosis.

Cel de-al doilea coleg, dar primul in ordinea sosirii, este Cristian Stilpeanu si care va fi omul din spatele keyboard-ului, atat live cat si pe viitorul album. Si pe el il stiti unii dintre voi din activitatea sa ca membru al formatiilor Sincarnate si DinUmbra unde ocupa postul de chitarist.

Amandurora le dorim bun venit si succes si va promitem sa facem in curand o sedinta foto in formula completa.

Profitand de acest moment, Abigail doreste sa adreseze La Multi Ani si un An nou fericit voua tuturor si in special acelora dintre voi care ne-ati sprijinit si in acest an fie prin prezenta la concerte, fie printr-o vorba buna. Ar fi prea putin sa va adresam doar o vorba de multumire pentru tot ce ati facut pentru noi si in acest an si de aceea ne gandim ca poate cea mai frumoasa rasplata pentru voi ar fi sa reusim sa va daruim un album intreg in noul an care va sa vie. Asa sa ne ajute Dumnezeu! Doom on!

Cu prietenie, Abigail

http://www.abigailofficial.com
http://www.facebook.com/abigaildoom 
"
29 decembrie 2012


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top