Noutăți și comunicate

A treia editie de calificare Rock in Parc

26 aprilie 2013
A treia editie de calificare Rock in Parc
Au mai rămas 10 zile până la ultima ediție de calificare Rock în Parc. După cum am anunțat încă  din martie, trei formații și-au rezervat deja dreptul de a fi prezente pe 26 aprilie 2013 la Arenele Romane: Erase, Just another lie și George Sărluceanu.

Astfel, trupele înscrise au șansa de a ocupa celelalte 9 locuri disponibile. Înscrierile sunt deschise până la data de 20 aprilie 2013, iar după ce piesele tuturor vor fi audiate de către juriu, vom anunța participanții pe Facebook și pe http://www.phoenixentertainment.ro.

Este ultima șansă pentru trupele românești de a se califica la festivalul Rock în Parc (13-14 iunie 2013, Arenele Romane) unde vor avea șansa de cânta alături de legendele The Animals și The Troggs.

Pe 26 aprilie 2013, la Arenele Romane, 12 trupe se vor întrece, fiecare având la dispoziție un recital de 20 de minute pentru a convinge spectatorii.

Vă reamintim că votul publicului contează în aceeași proporție cu cel al juriului. Spectatorii vor avea șansa de a vota trupa preferată și de a o ajuta să urce pe scenă cu The Animals și The Troggs. Mai mult decât atât, se vor bucura de aceeași atmosferă prietenoasă, de băutură ieftină și de o muzică excelentă. Intrarea este liberă.

Așadar, vă așteptăm pe toți pe 26 aprilie 2013 la Arenele Romane pentru o seară de rock!

Eveniment prezentat de Centrul Cultural pentru UNESCO "Nicolae Bălcescu" și Primăria Sectorului 4.

Organizatori: Phoenix Entertainment și Sfinx Experience.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă