Noutăți și comunicate

A show to remember Michael Jackson feat. Mike Terrana

12 noiembrie 2013
A show to remember Michael Jackson feat. Mike Terrana
Miercuri, 16 aprilie 2014, Phoenix Entertainment are plăcerea de a prezenta cel mai amplu spectacol-tribut realizat în memoria lui Michael Jackson: Remember the time? A show to remember Michael Jackson. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului si va fi o simbioză a artelor menită să onoreze viața și cariera Regelui Muzicii pop.

Piesele care au scris istorie vor fi reorchestrate în manieră simfonic pop de către European Royal Orchestra condusă de Simona Strungaru, mesajele vor fi ilustrate prin pași de dans grație conceptului DaDans și coregrafei Judith State, iar în fundal vor rula proiecții spectaculoase, realizate special pentru acest spectacol. Un plus de savoare va fi oferit de către cunoscutul Mike Terrana datorită ritmului de tobe amețitor și a prezenței sale carismatice. Mike Terrana este un toboșar apreciat în întreaga lume, cunoscut pentru colaborările sale cu artiști de renume din diverse spectre muzicale precum Tarja Turunen, Axel Rudi Pell, Yngwie Malmsteen și mulți alții. Un alt element de impact va fi momentul de percuție interpretat de Crash, un grup extrem de talentat și inovativ.

Spectacolul, prin structura sa, se aseamănă unui musical, din care lipsește partea de teatru. Este proiectat astfel încât să lase o amprentă puternică asupra spectatorului, să îi antreneze mai multe simțuri (auzul, văzul) în a înțelege și a percepe viața și opera lui Michael Jackson. Acesta și-a înmagazinat propriile trăiri, experiențe și opinii în muzică, iar în evenimentul din 16 aprilie, povestea, așa cum reiese din piesele sale, va fi spusă prin intermediul muzicii, dansului și proiecțiilor video.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la casa de bilete a Sălii Palatului și online, pehttp://www.eventim.ro la prețurile de 280, 220, 160, 110 și 60 de lei, în funcție de categoria de loc, iar copiii între 5 și 12 ani beneficiază de o reducere de 50%.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top