Noutăți și comunicate

A șaptea ediție Iubim 2 Roți, în Club Quantic

12 mai 2019
A șaptea ediție Iubim 2 Roți, în Club Quantic
Între 24 - 26 mai 2019, Free Riders vă invită la Iubim 2 Roți, primul festival în aer liber din an dedicat iubitorilor de muzică și două roți. Festivalul are loc în Club Quantic: două scene de concert, parade moto, velo și surprize pentru cei mici (dar și cei mari).



Născut dintr-o pasiune comună și crescut în fiecare an de tot mai mulți prieteni, Iubim 2 Roți îți propune un altfel de weekend înăuntrul orașului: un colț verde, ferit de vânzoleală și beton, în care răsună riffuri și râsete.

Pe scenă vor fi: Coma, Luna Amară, Bucovina, Cargo, Mihai Mărgineanu, Fără Zahăr, ZOB, Breathelast, Trooper, Implant pentru Refuz, Roadkill Soda, Revolver, Onenightstand, Lound Inc., Ati Edge & The Shadowbirds.

Iubim 2 roti 2019
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Eveniment https://www.facebook.com/events/2332976216925245


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top