Noutăți și comunicate

A mai ramas doar o categorie de bilete pentru concertul Nazareth din 27 ianuarie

21 decembrie 2011
A mai ramas doar o categorie de bilete pentru concertul Nazareth din 27 ianuarie
Concertul pe care trupa scotiana Nazareth il va sustine pe 27 ianuarie 2012 in Hard Rock Café din Bucuresti pare sa fie cel mai asteptat eveniment al inceputului de an. Saptamana trecuta, tinand cont de solicitarile insistente venite din partea publicului organizatorii au decis suplimentarea numarului de bilete cu loc. Acestea s-au epuizat in doar cateva zile, iar in prezent se mai gasesc doar bilete la categoria 90 lei (standing).

Organizatorii evenimentului, Kompas Events & Cavalleria Events declara: "Cu mai bine de o luna inainte de data evenimentului mai dispunem doar de un numar restrans de bilete fara loc. Ne asteptam ca evenimentul sa se desfasoare cu casa inchisa si ii sfatuim pe cei care doresc sa fie prezenti la concert sa se grabeasca sa isi achizitioneze biletul."

Nazareth va ajunge la Bucuresti in componenta: Dan McCafferty (voce), Pete Agnew (bas), Jimmy Murrison (chitara), Lee Agnew (tobe), pentru un concert de promovare a celui mai recent album "Big Dogz". Acesta include 11 piese, a fost inregistrat la Praga si mixat in Elvetia. Basistul Pete Agnew detaliaza: "am cantat piesele live in studio si am limitat la maxim interventiile tehnice. Albumul e ceva mai "greu" decat cel anterior, dar la fel de divers". Potrivit presei de specialitate "Big Dogz" este caracterizat de  "acel spirit al anilor 70, brut, provocator si nelinistit". 

Setlistul concertului de la Bucuresti va imbina piese de pe acest album cu melodii reper ale repertoriului Nazareth, pentru o seara  de rock old school.

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.ro sau http://www.blt.ro

Incasarile rezultate din vanzarea biletelor vor fi donate tanarului pictor Catalin Achim, multiplu laureat al concursurilor nationale si internationale de profil. Trei dintre cei prezenti la concert vor pleca acasa cu un tablou al artistului. Biletele de acces vor fi colectate intr-o urna la intrare, iar castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti.    

In deschidere va evolua formatia Trooper.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă