Noutăți și comunicate

A doua editie a festivalului Bucovina Rock Castle in cetatea Sucevei

23 - 25 august 2012
A doua editie a festivalului Bucovina Rock Castle in cetatea Sucevei
Între 23 - 25 august 2012, sunteți invitați la cea de-a doua ediție a festivalului Bucovina Rock Castle la Suceava.

Dacă prima ediție a Bucovina Rock Castle a stat sub avântul noutății și sub exuberanța unei premiere, ediția din 2012 își propune să aducă festivalul la următorul nivel de profesionalism.

Alături de formațiile prezente (Dubioza Kolektiv, COMA, Luna Amară, Travka, IPR, Blazzaj și multe altele), ne dorim să punem, definitiv, Suceava pe harta orașelor cu festivaluri importante de rock, din România. Considerăm esențială diversitatea sub-genurilor de rock, astfel încât publicul nu doar să se bucure de trupele favorite, ci să-și extindă orizonturile muzicale. Totodată, suntem conștienți că Suceava este capitala Bucovinei, centrul ei cultural și spiritual, și ne simțim datori să promovăm valorile tradiționale ale Bucovinei și să începem, cu această ediție, să adăugăm festivalului și o dimensiune culturală. Astfel, alături de muzică, vor fi prezente lansări de carte, piese de teatru, filme documentare pe subiecte sociale și de mediu, precum și stand-uri cu produse tradiționale bucovinene.

Vă așteptăm pe 23, 24 și 25 august la Bucovina Rock Castle, în cetatea Sucevei, într-un spațiu de legendă, să scriem, împreună, istoria unei veri de neuitat!

Mai multe detalii gasiti la http://www.bucovinarockcastle.ro si http://www.facebook.com/events/446690282016109


Evenimente recomandate

Top