Noutăți și comunicate

The Motans concerteaza la Hard Rock Cafe

20 Aprilie 2017
The Motans concerteaza la Hard Rock Cafe
Joi, 20 aprilie 2017, de la ora 21:30, te așteptăm la Hard Rock Cafe la un concert live cu noua senzație a muzicii românești, The Motans. Portofoliul de artiști Global Records se mărește cu The Motans, artist din Republica Moldova care a cucerit YouTube-ul cu piesele pe care le-a lansat. Pentru un show total, nu vor fi mese în fața scenei.“Versus” este una dintre piesele care au fost îndrăgite de public și pentru care care The Motans a lansat videoclip.

“Am scris ‘Versus’ în 2-3 zile, toată piesa pe emoții. Nu m-am gândit că va fi pe placul unui public larg, am scris-o pentru mine, în primul rând. Am fost însă plăcut surprins când am văzut că oamenii au luat-o la suflet și mulți s-au regăsit în ea”, a declarat trupa. ”Clipul este de fapt o "metaforă vizuală", dar care conține un story line. E un produs marca Global Records și a fost regizat de Ionuț Trandafir, iar linia melodică reprodusă de către Alex Cotoi. Întreagă echipa a lucrat cu multă dăruire și entuziasm și le mulțumesc”, a mai spusThe Motans.

The Motans este Denis, un tânăr din Republica Moldova de 27 de ani, care a decis să își urmeze pasiunea de a compune muzică sub un pseudonim, în urmă cu doar un an.

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri:
- Cu loc la masă în sală: 79 lei (număr limitat de bilete)
- Fără loc, în fața scenei, pe ringul de dans: 39 de lei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.
The Motans concerteaza la Hard Rock Cafe Concert, festival, eveniment Hard Rock Cafe


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.