Noutăți și comunicate

Recital special Steelborn in cadrul 'Maximum Rock - Suport pentru Underground'

18 Mai 2014
Recital special Steelborn in cadrul 'Maximum Rock - Suport pentru Underground'

Duminica, 18 mai 2014 are loc, in Club Colectiv, finala concursului "Maximum Rock - Suport pentru Underground", in urma careia se vor alege castigatorii premiilor substantiale oferite de Guitar Shop.

Intrarea la eveniment este libera iar formatiile care concureaza sunt Band for Rent - Cluj Napoca, OpenMind - Bucuresti, Onenightstand - Sibiu, Neutron - Bucuresti, Anemic Disco - Brasov, Times Of Need - Cluj Napoca si I'm The Trip - Sibiu.Un recital special va fi oferit de formatia Steelborn, care a castigat editia precedenta a competitiei! Intre timp, Steelborn si-a schimbat componenta, cooptand-o la voce pe talentata Maria Grosu si imbogatindu-si line-up-ul cu un clapar, pe numele sau Razvan Puscasu.

Formatia a intrat in studio pentru reeditarea pieselor vechi si planuieste si primul videoclip. Vor urma cateva melodii noi si un Turneu Aniversar, care sarbatoreste implinirea a 5 ani de cand Steelborn ne incanta.

Trupa Steelborn ii are in componenta pe Maria Grosu "" voce, Razvan Puscasu "" clape, Alex Botezatu "" chitara, Robert Munean "" bass si Catalin Gurau "" tobe.

Pana la anuntarea datelor turneului, Steelborn ne va delecta cu show-ul special de pe 18 mai 2014, din Club Colectiv, si va inmana trofeul Maximum Rock - Suport pentru Underground, succesorilor.

Acestia vor fi evaluati de un juriu si de public, al carui vot conteaza in proportie de 50%!De asemenea, Guitar Shop a pus in joc un premiu deosebit de popularitate, acordat formatiei care va strange cele mai multe voturi via Facebook. Aflati toate detaliile si votati-va trupa preferata Aici.

Mai multe informatii despre "Maximum Rock - Suport pentru Underground" Aici.

Fb Event AiciSursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro , http://www.promusicprod.ro
Recital special Steelborn in cadrul 'Maximum Rock - Suport pentru Underground' Concert, festival, eveniment Club Colectiv


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.