Noutăți și comunicate

Ordinul Negru anunta noua componenta

26 Aprilie 2018
Ordinul Negru anunta noua componenta
Pregatindu-se pentru lansarea celui de-al optulea album din cariera trupei, Ordinul Negru anunta noua componenta. Iata ce au avut de spus componentii trupei Black Metal timisorene:

"Au fost doi ani de munca intensa  la noul nostru  album Faustian Nights. Colegul si prietenul nostru, S nu a avut posibilitatea de a se implica in acest proces atat cat ne-am fi dorit cu totii, pentru ca Ordinul Negru a evoluat in ultima perioada dintr-un proiect intr-o trupa in adevaratul sens al cuvantului, iar distanta dintre orasele noastre a fost un factor important in ceea ce priveste prezenta la repetitii, inregistrari si in alte proiecte in care ne-am implicat.
S va fi in continuare invitatul nostru in  concerte live live de fiecare data cand vom avea ocazia. Deasemenea tinem sa ii multumim pentru inregistrarea unor parti de voci pe o piesa de pe noul album, asa ca suntem siguri ca si in viitor va ramane implicat in activitatea trupei Ordinul Negru."
Noua componenta este:

Fulmineos – chitara, voce
Urmuz – chitara, voce
Orthros – bas
Putrid – tobe
Albumul anterior al trupei, Sorcery of Darkness, a fost lansat la sfarsitul anului 2015 in colaborare cu Loud Rage Music si a primit aprecieri extrem de pozitive atat din partea fanilor genului cat si a presei de specialitate. Sorcery of Darkness este in continuare disponibil in magazinul Letsrock.
Ordinul Negru anunta noua componenta Noutăți, comunicate România


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.