Noutăți și comunicate

LEBOWSKI si TAINE pe 7 septembrie in Kulturhaus

21 August 2012
LEBOWSKI si TAINE pe 7 septembrie in Kulturhaus

LEBOWSKI (Polonia) si TAINE (Ro) vor concerta pe 7 septembrie 2012 in Kulturhaus din Bucuresti, incepand cu ora 19:00. Intrarea va fi 15 lei.

LEBOWSKI (Polonia) a luat fiinta in 2002 si este cea mai bine cotata trupa poloneza din zona rockului progresiv. Cu primul album, "Cinematic, " Lebowski ofera publicului o experienta senzoriala, ce imbina muzica, latura experimentala si improvizatia. "Cinematic" este un album conceptual, ce cuprinde potrivit membrilor trupei: "muzica unui film inexistent". Albumul este dedicat marilor figure ale cinematografiei poloneze si mondiale. Showul trupei Lebowski transmite ascultatorului o senzatie de asteptare febrila si genereaza treceri de la o stare la alta, gratie compozitiilor complexe si multidimensionale care dezvaluie, pas cu pas, o poveste ce prinde contur sub ochii privitorului.

Lebowski insemana:
Marcin Grzegorczyk "" chitara,
Marcin Luczaj "" synth,
Marek Zak "" bas si
Krzysztof PakuÅ"ša "" tobe.TAINE este un nume ce se bucura de apreciere pe scena de progresiv exprimental, atat in tara cat si in afara. Andy, solistul trupei declara: "multumim agentiei Cavalleria Events pentru onoarea de a ne invita sa cantam alaturi de LEBOWSKI, un grup polonez de exceptie. Va fi o seara de prog si prog-metal plina de proiectii si lumini fabuloase.  A trecut ceva vreme de cand nu am mai cantat intr-un club bucurestean, asa ca asteptam cat mai multi fani ai genului alaturi de noi. Promitem o seara magica!"  

TAINE activeaza din 1993, iar palmaresul sau include, printre altele, albumul "Cealalta parte" (1998) si DVD-ul "Taine "" Decade of Metal" (2004). 

Formatia a fost prezenta la: FIMU Music Festival (Franta "" 2002), Tribute To Monsters of Rock (Germania 2003), Sziget Festival (Ungaria 2006) si a cantat in deschidere la: Kreator, Vader, Napalm Death, Ancient, Sepultura, Obituary, Atheist, Master, Quo "" Vadis.


Concertul este organizat de Cavalleria Events si Mighty Owl Productions.

Trupa poloneza LEBOWSKI va concerta si pe scena Festivalului Posada Rock, in seara de 9 septembrie 2012.
LEBOWSKI si TAINE pe 7 septembrie in Kulturhaus Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.