Noutăți și comunicate

Concert Tri in Club Puzzle din Bucuresti

3 februarie 2014
Concert Tri in Club Puzzle din Bucuresti
Luni, 3 februarie 2014, sunteti invitati de la ora 21:00 la un concert TRI in Puzzle Club din Bucuresti! Prima seara din saptamana magica Puzzle aduce publicului un concert de jazz special, cum altfel?

Acces pe baza de bilet: 30 de lei.

Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Adresa Puzzle Cafe Bistro & Live Events : Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti, http://liveinpuzzle.ro, http://facebook.com/liveinpuzzle 



Sunt doar trei. O voce și doua instrumente cu corzi grave. Canta fără pian, fără percuție, fără nimic din ceea ce se presupune că împlinește, armonic și ritmic, o formație muzicală tradițională. Åži-au luat în bagaj puține lucruri - simplitatea bogată și generoasă a muzicii populare romanești, mintea, sufletul, talentul"¦ și dorința de a face muzică altfel!

Trei muzicieni cu istorii si structuri diferite se intalnesc pentru a se juca cu sunetele, intr-un experiment acustic inedit, aplaudat pe marile secene bucurestene. Au căutat mult timp o soluție, un drum pe care să apuce, gandind, ca Wolfgang Amadeus Mozart odinioara, ca "după tăcere, ceea ce s-ar putea apropia cel mai mult de exprimarea inexprimabilului este muzica".

"Muzica are și nu are nevoie de cuvinte. Pornește de la sunet, ajunge la cuvant dar apoi îl poate pierde pe drum, în favoarea expresivității, a bucuriei jocului cu sonorități, a libertății de a transmite ce crezi și ce simți: o poveste, un dialog, o tristețe sau o explozie de bucurie care să umple un univers", spune Ciprian Parghel.

Vă întrebați daca se poate reuși așa ceva cu doar o voce și două instrumente cu corzi grave? Răspunsul dat de vocalista Irina Sarbu, violoncelistul Adrian Naidin și basistul Ciprian Parghel suna ferm și puternic.



Saptămâna magică Puzzle înseamnă săptămâna cuprinsă între 3 și 9 februarie și marchează 1 an de la înființarea acestui spațiu de concerte, spectacole de teatru sau improvizație, evenimente speciale, petreceri, răsfăț culinar și atmosferă caldă de la prima oră a dimineții până noaptea târziu.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top